Huoltoinsinööri, kiinteistöautomaatio

FinVector on kasvava biolääkealan yritys. Työskentelemme monenlaisissa tehtävissä. Tiimimme muodostuu niin asiantuntijoista ja insinööreistä kuin laboranteista ja hallinnon tehtävissä toimijoistakin. FinVector mahdollistaa työntekijöille monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä monialaisessa ympäristössä. Meille on tärkeää työntekijöiden oman osaamisen kehittäminen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin sekä oman urapolun luomiseen. Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä alansa huippuosaajiksi.

Lääketehtaamme toiminta jatkaa kasvuaan ja haemme Huoltoinsinööriä (kiinteistöautomaatio) vahvistamaan huoltotiimiämme.

Tehtäväsi käsittää lääketuotannon puhdastilojen kiinteistöautomaation (HVAC, BMS, Kulunvalvonta, yms.) huoltojen suunnittelu-, kehitys-, dokumentointi- sekä huoltotyötä. Sekä muita mahdollisia kunnossapidon töitä esim. kylmälaitteiden kanssa.

Sinä saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö jos...

 • Oma-aloitteisuutesi ja systemaattisuutesi ilmenevät siten, että kykenet saamissasi puitteissa suunnittelemaan oman työajan käyttösi ja tartut mielelläsi uusiin tehtäviin
 • Pystyt työssäsi ottamaan huomioon muuttuvat olosuhteet ja aikataulut
 • Toimit yhteistyössä eri osastojen kanssa ja tulet toimeen ihmisten kanssa
 • Sovellat asiantuntemustasi ongelmanratkaisutilanteissa ja pyrit kehittämään parempia työmenetelmiä
 • Pystyt toimimaan suomen- ja englanninkielisessä työympäristössä, sillä yhtiömme ja dokumentoinnin virallinen kieli on englanti, mutta osa työssä käytettävistä järjestelmistä on suomeksi
 • Sinulla on kokemusta kiinteistöautomaatiojärjestelmistä
 • Olet koulutukseltasi insinööri (kone-, sähkö- ja automaatiotekniikka tms.) tai muu vastaava.

Puhdastilatyöskentelyn ominaispiirteiden tunteminen auttaa ja kokemus lääketeollisuudesta ja laatujärjestelmistä ovat eduksi. Perehdytämme sinut tehtävään joka tapauksessa, joten aikaisempi spesifi kokemus alaltamme ei ole välttämätöntä.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja toivoisimme sen alkavan mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle dynaamisen ja kansainvälisen työyhteisön. Tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi hyvällä työterveyshuollon palveluvalikoimalla sekä ePassi-tilillä. Lisäksi tarjoamme sinulle kehittymismahdollisuuksia, laajan perehdytyskoulutuksen ja lämpimän vastaanoton. Ennen kaikkea pääset osalliseksi mahtavaa työporukkaa! FinVector sijaitsee elämää sykkivässä Kuopiossa, joka tarjoaa asukkailleen turvallisen elinympäristön, ystävällisen ilmapiirin ja puhtaan luonnon.

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaihin 18.9. mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Lead, Facility & Utilities, Tatu Ovaskainen p. 044 786 8228.

Haku alkaa ja päättyy

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • kokemus kiinteistöautomaatiojärjestelmistä
 • englannin kieli

Tarjoamme

 • ePassi
 • kattava työterveyshuolto
 • vapaa-ajan toiminta-aktiviteetteja

FinVector

FinVector Oy is a growing pharmaceutical company authorized by FIMEA, following the procedure of Good Manufacturing Practice (GMP). FinVector is internationally recognized and is a pioneer in its operational field. FinVector works on the cutting-edge biopharmaceuticals and we’ve invested into building state-of-the-art development and GMP facilities for Viral Vector and Cell Therapy platforms including vaccines. Our research and development agenda is focused on the most commonly used gene therapy vectors: adenoviral, adeno-associated viral (AAV) and lentiviral vectors and innovative cell therapies. FinVector offers a versatile and responsible work environment and the work is done together with a group of professionals from various fields. FinVector is owned by Ferring Ventures and we are located in Kuopio, Finland.

Sähköposti: info@finvector.com
Sijainti: Microkatu 1, Kuopio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!