Huoltopäällikkö

Haluaisitko työskennellä koko kansan autoilukaupassa huollon päällikkönä?

Haemme Vaasan toimipisteeseen huoltopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Huoltopäällikön tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Vaasan autohuollon huolto-, korjaus- ja varaosapalveluiden tuottamisesta asiakkaille. Tavoitteenasi on johtaa tuloshakuisesti sekä henkilöstöä että liiketoimintaa alan muutoksessa kohti annettuja tavoitteita. Huoltopäällikkönä toimit myös lähiesimiehenä noin 30 ammattitaitoiselle mekaanikolle ja huoltomyyjälle. 

Vaasan huollossa meillä on merkkihuolto kuudelle merkile: Honda, Kia, Lexus, Mitsubishi, Skoda sekä Toyota. Tämän lisäksi meillä on monimerkkihuolto kaikille merkeille. Automyynti ja autohuolto tekevät tiivistä yhteistyötä päivittäin ja automyynti onkin tärkeä sisäinen asiakas huollolle. 

Odotamme sinulta

Tehtävässä vaaditaan alalle sopiva tekninen tai palveluliiketoiminnallinen AMK- tai yliopistotasoinen koulutus. Myös kokemus esimiestyöstä, ihmisten johtamisesta sekä tiimityöskentelystä on välttämätöntä. 

Asiakaspalvelu on meillä sydämenasia. Positiivisen asenteen lisäksi tärkeää meille on ennen kaikkea asiakaskokemuksen ymmärrys ja yrityksen arvoihin sitoutunut työmoraali.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vakituisen työsuhteen yhdessä ketjumme suurimmista monimerkkikorjaamoista. Meillä on yhteinen tekemisen meininki ja tukenasi on koko osaava organisaatio, jatkuva koulutus ja innostava työympäristö, mikä mahdollistaa loistavasti työssä kehittymisen. Perheyrityksenä pidämme huolta henkilöstöstämme ja hoidamme asiat mutkattomasti. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet ja kilpailukykyisen palkan, jota tukevat erinomaiset työsuhde- ja henkilökuntaedut. Tartu siis upeaan työmahdollisuuteen yhdessä Suomen arvostetuimmista autoliikkeistä.

Jos olet ahkera, oma-aloitteinen sekä innokas oppimaan uutta, laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta viimeistään 31.8.2022.

Lisätiedot ja tiedustelut

  • Keskiviikko 10.8.2022 klo 13-15
  • Keskiviikko 17.8.2022 klo 13-15

Huoltojohtaja Heikki Tanner, puh. 040 7185 2822 tai sähköpostitse heikki.tanner(a)rinta-jouppi.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Rinta-Joupin Autoliike Oy

Rinta-Joupin Autoliike Oy on Suomen johtava autokauppaketju, joka on tehnyt rehtiä autokauppaa jo vuodesta 1953 lähtien. Meillä on toimipisteitä Helsingistä Rovaniemelle ja kaikkiin valikoimamme yli 4 000 ajoneuvoon voi tutustua osoitteessa rinta-jouppi.com, missä ja milloin vain. Edustamme 11 henkilö- ja pakettiautomerkkiä sekä 7 matkailuajoneuvomerkkiä. Myymme yli 30 000 ajoneuvoa vuodessa ja ammattitaitoinen huoltoverkostomme palvelee asiakkaita 11 paikkakunnalla. Liikevaihtomme on noin 500 miljoonaa euroa vuodessa ja työllistämme yli 600 henkilöä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!