Huoltosähköasentaja (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!


Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää huoltosähköasentajaa Turkuun. Työt alkavat 6 kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen hyvälle tekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Töitä tehdään joustavalla aikataululla, asiakkaalle sopivaan aikaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten klikkaile oitis hakemukseen!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy kokemusta huoltosähkötöistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulle asiakas on aina ykkönen ja hoidat työsi huolella alusta loppuun. Tehtävässä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Omien työkalujen käytettävyys on iso plussa. B-ajokortti vaaditaan.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu asiakaskohteissa tehtävät huoltosähkötyöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat meille kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Huoltosähköasentaja (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!