Huoltotyöntekijä

Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, jonka toiminta on laajentunut infrarakentamisesta tehdas- ja kaivospalveluihin. Yritys on toiminut kaivosteollisuuden parissa vuodesta 2018 alkaen. Etsimme nyt huoltotyöntekijää Kainuuseen, Terrafamen avolouhokselle. Terrafamen avolouhoksella yrityksellämme työskentelee pyöräkoneita, dumppereita, kiviautoja, kastelu- ja pesuauto sekä useita muita vaativan tehdasympäristön kunnossapitoon ja avolouhoksen konetöihin vaadittavia työkoneita. Terrafame on suomalainen monimetalliyhtiö, joka tuottaa nikkeliä, sinkkiä, kobolttia sekä kuparia Sotkamossa sijaitsevalla kaivoksellaan ja metallitehtaallaan. 

Jos olet kiinnostunut kaluston kunnossapidosta, korjauksesta ja huoltotoiminnasta, pidät vikojen etsinnästä ja osaat hyödyntää työssäsi saatavilla olevia tietolähteitä, olet etsimämme henkilö. Työskentelet kiinteästi Kainuun toimipisteessä, Sotkamon Terrafamen läheisyydessä, mutta toimenkuvasi voi edellyttää matkustamista Kainuun alueella sijaitseville työmaille. Huoltomiehenä olet vastuussa kaluston korjaus- ja huoltotoiminnasta yhdessä muiden huoltomiesten kanssa ja toimit korjaamon vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. 

Haasteellisen ja  ammattitaitoa vaativan toimenkuvan lisäksi tajoamme sinulle voimassaolevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Huoltomiehenä työskentelet päivävuorossa, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös periodityöhön.  Noudatamme infra-alan työehtosopimusta ja palkka määräytyy sen mukaan. 

Työnantajana tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyshuollon palvelut, erilaisia liikuntaetuja ja bonuksia terveellisiin elämäntapoihin liittyen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä.

Odotamme sinulta…

 • yhteistyökykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • kokemusta raskaan kaluston asentamisesta
 • työhön tarttuvaa asennetta ja hyvää työmoraalia 

Jätä hakemuksesi työtehtävään sähköisesti tämän lomakkeen kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Työsuhde-edut

 • Rekrytointipalkkio
 • Työaikajoustot
 • Nikotiinittomuusbonus
 • Laaja työterveyshuolto
 • Liikuntaedut
 • Palvelusvuosimuistamiset
 • Ostoedut
 • Virkistyspäivät
 • e-Passi
 • Palvelumatkat

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. 

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Malmitie 66
Jorma Malinen
Aluepäällikkö, Sotkamo
jorma.malinen@veljeksettoivanen.fi
puh.  044 061 0005
 
Saara Paavola
Henkiöstöpäällikkö
saara.paavola@veljeksettoivanen.fi
puh. 040 830 1606

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!