Huoltotyöntekijä

Haemme Jotwire Oy:lle Lehmoon

Huoltotyöntekijää

Hei, sinä käsistäsi kätevä ja skarppi teollisuusalan ammattilainen! Olisiko tässä sinun tuleva työpaikkasi? Elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja Jotwire etsii Lehmon-tehtaalleen huoltotyöntekijää päivävuoroon.

Huoltotyöntekijän työpäivät ovat luonteeltaan mukavan vaihtelevia, ja pääset työskentelemään hyvin erilaisten koneiden ja maailmanluokan teknologioiden parissa. Tehtävä sisältää muun muassa tuotantokoneiden ja laitteiden ennakkohuoltoa, kalibrointia ja korjausta.

Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työ mukavassa ja osaavassa porukassa. Työhommat hoidetaan päivävuorossa, joten muu elämä on helppo järjestellä niiden ympärille. Eikä puitteistakaan sovi valittaa, nimittäin tilat ovat valmistuneet vasta pari vuotta sitten ja kaikki on viimeisen päälle. Perehdytysohjelma räätälöidään valitun henkilön mukaan, ja saatavilla on kokeneen huoltotyöntekijän ja koko osaavan organisaation tuki. Vakituisena työntekijänä saat käyttöösi lukuisat hyvinvointiasi tukevat edut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, ePassin ja kannustavan voittopalkkiomallin.

Ketä etsimme

Kokemus vastaavista huollon tehtävistä ja kone- tai automaatioalan koulutus katsotaan eduksesi, mutta oikean tyypin löytyessä eivät ole meille kynnyskysymys. Toivomme, että olet ihmisenä noheva ongelmanratkaisija ja ymmärrät syy-seuraussuhteita. Arvostamme työntekijöissämme oppimishalua ja itsenäistä työotetta. Ammatillinen englannin kielen taito on edellytys työn tekemiselle, sillä dokumentaatio ja huollon tuki Virossa sijaitsevalle Eswiren tehtaallemme hoidetaan englanniksi.

Kiinnostuitko? Tuleva esihenkilösi Mika Meriläinen kertoo tehtävästä mielellään lisää. Mikan tavoittaa puhelimella numerosta 0400 407100 tai sähköpostilla mika.merilainen@jotwire.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Jotwire Oy

Jotwire Oy elektroniikan ja sähköistenjärjestelmien sopimusvalmistaja, joka tekee muun muassa johdinsarjoja, elektroniikkaa sekä asennusvalmiita järjestelmäkokoonpanoja. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yritykset.

Jotwire on osa Ouneva Groupia, joka tunnetaan maailmalla kansainvälisenä teollisuuden sopimusvalmistajana ja tuotekehityskumppanina. Olemme kuitenkin ennen kaikkea suomalainen perheyritys, jolle on tärkeää kehittää sekä omaa alaamme, työelämää että maakuntaa. Tarjoamme työpaikkoja, joissa yhdistyvät maailmanluokan teknologiat ja vahva tekemisen meininki.

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Valokaarentie 2, Lehmo
Logo

Huoltotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!