Huvipuiston laitehuolto / sähköasentaja 2022

PowerPark
Puistotie 3, Härmä
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

PowerPark

PowerPark on hauska ja monipuolinen ympäristö, jossa vallitsee rento ja kannustava työilmapiiri. Luotettavana ja joustavana työnantajana kasvatamme tulevaisuuden työntekijöitä!

Etsimme huvipuistoon laitehuoltajia / sähköasentajia

Laitehuoltajana työtehtäviisi kuuluu mm. huvipuistolaitteiden määräaikaishuollot ja laitteiden vikakorjaukset. Työ on kaksivuorotyötä aamu- ja iltavuorossa ja työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Meillä työskennellessäsi saat korvaamatonta kokemusta muun muassa: hydrauliikasta, pneumatiikasta, konetekniikasta ja logiikkajärjestelmistä. Tiiminä arvostamme sinulta positiivista ja nälkäistä asennetta oppia uutta sekä täsmällistä ja jämerää asennetta työn tekemiseen. Opiskelijana voit myös suorittaa tekniikan alan työharjoittelun työn ohessa sekä saat mahdollisesti tilaisuuden suorittaa opinnäytetyön yhteistyössä kanssamme.

Tutustu tarkemmin työnkuvaukseen ja täytä hakemus jo tänään. Haku päättyy 29.5.2022, mutta vapaat paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkukeväällä. Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti pääsääntöisesti sähköpostilla. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. 

PowerPark on osallisena vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa, jonka myötä sitoudumme tarjoamaan laadukkaan ja elämyksellisen kesätyön jokaiselle yli 400 kesätyöntekijällemme. PowerParkissa noudatetaan huvi-teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta. 

Ota yhteyttä:

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • sähköalan koulutus
  • hyvä kielitaito
  • positiivinen asenne
  • innokkuus
  • ensiapukoulutus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!