Tule oppimaan HydSupply Oy:lle paineilman ammattilaiseksi - etsimme työhön perehdytettävää hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentajaa

Työn aloitusvaiheessa riittää, että tehdasympäristössä työskentely kiinnostaa sinua ja uskallat tutustua uusiin asioihin. Toivomme, että osaat lukea asennuskuvia, sinulle on eduksi aiempi kokemus esimerkiksi koneenrakennuksesta tai metallialasta. Nämä taidot auttavat sinua kompressoreiden sekä hydrauliikkayksiköiden kokoonpanotyössä.

Meidän talossa työskentelee parinkymmenen hengen osaava porukka, joten saat kädestä pitäen apua ja tukea. Hurtti huumori ja lentävät läpät kuuluvat hallimme korkeakulttuuriin. Asennus- ja kokoonpanohalli sekä varaston puoli ovat arjen kuntosali, tavaraa tulee ja menee, joten tiedossa on kaikenlaista roudaamista ja edestaas puljaamista. 

Tässä työssä pääset perehtymään ohjausventtiilien ja sylinterien rakenteisiin ja toimintaperiaatteisiin. Meillä opit lukemaan hydrauliikan ja pneumatiikan asennuskaavioita. Perehdytyksen jälkeen voit osallistua paineilmalaitteiden asentamiseen ja säätämiseen. Ja jos oikein innostut alasta, meillä opit myös etsimään toimintahäiriöiden syitä ja jopa korjaamaan itse laitteistojen pikkuvikoja. 

Meillä on vapaat viikonloput, sillä työskentelemme arkisin klo 7.30-16 ja palkka määräytyy osaamisen mukaan alkaen n. 15 €/h.

Minkäs kokoiset housut ja työkengät varaamme sinulle? Haluatko aloittaa jo heti huomenissa?

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen HydSupply Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 9-15 Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja, Vakituinen työsuhde
  • HR Mentor Oy, Ankkuritie 1, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus
  • Kuvien lukutaito
  • Trukinajotaito
  • Halu oppia uusia asioita

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Ankkuritie 1, Kuopio
Logo

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!