Hydrogeologi

 

Rupert Resources Sodankylässä hakee vakituiseen työsuhteeseen

 

Hydrogeologia

 

Ikkari on yksi viime aikojen korkealaatuisimmista tutkimusvaiheessa olevista kultaesiintymistä. Nyt tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään Ikkarin kultaesiintymähanketta sen alkuvaiheista lähtien osana positiivista ja kannustavaa työyhteisöä.

Tehtävä

Haemme hydrogeologia vahvistamaan yhtiön ympäristötyötä Pahtavaaran kaivosalueella sekä Ikkarin -kultaesiintymähankkeessa. Tehtävän pääasialliset vastuut ovat kaivoshankkeissa tarvittavien hydrogeologisten selvitysten suunnittelu ja valvonta, sekä varmistaminen että selvitykset ja hydrogeologiset mallinnukset palvelevat kaivoksen muuta suunnittelua. Lisäksi hän avustaa oman osaamisalueensa osalta yhtiön YVA-hankkeissa ja luvitusprosesseissa. Tehtävään kuuluu myös hydrogeologisen tutkimusaineiston ja paikkatietoaineiston hallinta ja analysointi. Hydrogeologi raportoi ympäristöpäällikölle ja toimii tiiviissä yhteistyössä yhtiön eri asiantuntijoiden ja konsulttien kanssa.

 

Koulutus ja vaatimukset

Geologian FM tutkinto hydrogeologian painotuksella ja vähintään 2 vuoden työkokemus pohjavesiasiantuntijana toimimisesta. Olet omatoiminen ja innokas kehittämään uutta. Pidät vaihtelevasta työstä niin toimistolla kuin maastossakin, ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien kanssa.

 

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antavat Eezy Personnel Oy:n konsultit Juhani Lettolammi, juhani.lettolammi@eezy.fi, puh. 040 5517060 ja Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi, puh. 050 4661062.

 

Voit hakea tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 23.5.2022 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat

 

Haku alkaa ja päättyy

Rupert Resources

Rupert Resources:n pääpaino on Rupert Lapland -hankkeessa Keski-Lapin viherkivivyöhykkeellä. Hanke koostuu monen miljoonan unssin Ikkari -kultaesiintymästä ja luvitetusta Pahtavaaran kaivoksesta. Yritys on perustettu 2016. Toiminta keskittyy malminetsintään, aktiivista kaivostoimintaa ei tällä hetkellä ole Pahtavaaran kaivoksen ollessa ylläpitotilassa.

Sijainti: Sodankylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!