Hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sijaisuudet, Kuusiolinna Terveys Oy

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija, etsitkö alan työtä ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta.  

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia keikkatyöhön ja eri pituisiin sijaisuuksiin Kuusiolinna Terveyteen Alavudelle, Kuortaneelle, Soiniin ja Ähtäriin

Voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan eri yksiköissämme tarpeemme mukaan. Palveluitamme ovat esimerkiksi kehitysvammaisten tai mielenterveyskuntoutujien tehostettu palveluasuminen / palvelu- ja tukiasuminen / avopalvelut, lastensuojelulaitokset, sekä perhepalvelut käsittäen palvelut perhetyöstä neuvolaan ja koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. 

Tarkempia kuvauksia Kuusiolinna Terveys Oy:n hyvinvointi- ja sosiaalipalveluista löydät: https://www.kuusiolinna.fi/hyvinvointi--ja-sosiaalipalvelut 

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä. Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön. 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Myös opiskelijat huomioidaan. Tehtäväkuvassa huomioimme opintopisteet. 

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Lasten kanssa työskenteleviä pyydämme esittämään lain mukaisesti rikosrekisteriotteen.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa. 

Lisätietoja tehtävistä ja yksiköistä antavat: 

Vammaispalvelut, Palvelupäällikkö Johanna Hannuksela, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi, 040-569 8765 

Mielenterveyskuntoutujien palvelut, Palvelupäällikkö Sanna Katajamäki, sanna.katajamaki@pihlajalinna.fi, 0400-723 499 

Perhepalvelut, Palvelupäällikkö Anita Mäkelä, anita.makela@pihlajalinna.fi, 044-550 2806 

Lastensuojeluyksiköt, Palvelupäällikkö Anne-Mari Saarimäki, anne-mari.saarimaki@pihlajalinna.fi, 040-647 6678 

Sote-integraattori Outi Rintamäki, outi.rintamaki@pihlajalinna.fi, 040-533 6107 

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Laajat työterveyshuollon palvelut
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla

Kuusiolinna Terveys Oy

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen yhteisyritys. Tuotamme alueella sosiaali- ja terveyspalveluja koko alueen n. 22500 asukkaalle. Meillä Kuusiolinna Terveys Oy:ssä työskentelee n. 1000 työntekijää.

Sijainti: Salmentie 10, 63300 Alavus
Logo

Hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sijaisuudet, Kuusiolinna Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!