IA Arkkitehti/ Microsoft Power Platform ratkaisuarkkitehti

MPY:n Älykkään Automaatio-liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia työkavereita joukkoomme.

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa älykkään automaation parissa. Olemme vahvasti Microsoft-talo, ja meillä työskentelet alan parhaiden teknologioiden kanssa. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille IA Arkkitehti/ Microsoft Power Platform ratkaisuarkkitehti

Arkkitehti vastaa Älykkään Automaatio -liiketoiminnan kokonaisarkkitehtuurista sekä asiakkaan liiketoimintahaasteiden palvelu- ja teknologiaratkaisuista. Osallistut roolisi mukaisesti asiakasprojekteihin ja tehtäviisi kuuluu asiakkaan tarpeiden kartoitus, määrittely ja ennen kaikkea ratkaisuehdotukset. Sinulla on teknologinen vastuu asiakkaan määrityksistä ja toteutuksista. Ohjaat kehittäjien työtä ja huolehdit, että toteutukset tehdään laadukkaasti ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Hakemallamme henkilöllä on riittävä osaaminen ja kokemus teknologiasta, automaation ketteristä toimitusmalleista ja hankkeiden johtamisesta. Tunnet Microsoftin ekosysteemiä, Microsoft Azuren ja erityisesti Power Platformin tuomat mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnalle ja miten niitä tulisi hyödyntää asiakkaan toimialalla. Sinulla on mahdollisesti kokemusta myös muista vastaavista automaatio- ja integraatioteknologioista.

Sinulla on kokemusta konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun erilaisia automaatioprojekteja. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme voimassa olevat Microsoftin tai UIpath:in sertifioinnit tältä alueelta. Työskentelykielemme on suomi.

 

Avainosaamisia:

  • 2–3 vuoden kokemus automaatioiden kehittämisestä, mukaan lukien liiketoimintaprosessien vaatimusten kerääminen ja arviointi
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja konsultoinnista
  • Kokemusta automaatioratkaisujen integroinnista erilaisiin valmisohjelmistoihin
  • Kokemusta robottien ja älykkäiden prosessiautomaatiotyökalujen käyttöönotosta, erityisesti Microsoft Power Platform/Power Automate. Myös kokemus muista teknologioista, kuten UIPath, BluePrism katsotaan eduksi
  • Kokemusta esimerkiksi pilvipalveluista; Azure, Google, AWS sekä joistakin seuraavista ohjelmointikielistä PowerShell skriptauksesta, Pythonista, R:stä, Visual Basicista tai C#:sta.
  • Hyvä suomen kielen taito

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksan.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat.

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, riittää, että lähetät linkin LinkedIn-profiiliisi oheisen hakulinkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille ansioluettelosi ja hakemuksesi. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä – kysymyksiin vastaa Johanna Majakangas (Operations Lead) sähköpostitse johanna.majakangas@mpy.fi tai puhelimitse +358504873577.

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

IA Arkkitehti/ Microsoft Power Platform ratkaisuarkkitehti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!