IA Arkkitehti/ Microsoft Power Platform ratkaisuarkkitehti

Haemme useampaa Microsoft Power Platform teknologian tuntevaa Älykkään Automaation osaajaa.  Työskennellä voit millä tahansa toimipisteellämme ympäri Suomen (Oulu, Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli tai Ylivieska), ja meillä on myös mahdollisuus työskennellä etänä.

 

IA Arkkitehti/ Microsoft Power Platform ratkaisuarkkitehti

Arkkitehti vastaa Älykkään Automaatio -liiketoiminnan kokonaisarkkitehtuurista sekä asiakkaan liiketoimintahaasteiden palvelu- ja teknologiaratkaisuista. Osallistut roolisi mukaisesti asiakasprojekteihin ja tehtäviisi kuuluu asiakkaan tarpeiden kartoitus, määrittely ja ennen kaikkea ratkaisuehdotukset. Sinulla on teknologinen vastuu asiakkaan määrityksistä ja toteutuksista. Ohjaat kehittäjien työtä ja huolehdit, että toteutukset tehdään laadukkaasti ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Hakemallamme henkilöllä on riittävä osaaminen ja kokemus teknologiasta, automaation ketteristä toimitusmalleista ja hankkeiden johtamisesta. Tunnet Microsoftin ekosysteemiä ja erityisesti Power Platformin tuomat mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnalle ja miten niitä tulisi hyödyntää asiakkaan toimialalla. Sinulla on mahdollisesti kokemusta myös muista vastaavista automaatio- ja integraatioteknologioista.

Sinulla on kokemusta konsultointityöstä sekä olet saattanut onnistuneesti loppuun erilaisia automaatioprojekteja. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Eduksi katsomme voimassa olevat Microsoftin tai UIpath:in sertifioinnit tältä alueelta.

Avainosaamisia:

  • 2–3 vuoden kokemus automaatioiden kehittämisestä, mukaan lukien liiketoimintaprosessien vaatimusten kerääminen ja arviointi
  • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja konsultoinnista
  • Kokemusta automaatioratkaisujen integroinnista erilaisiin valmisohjelmistoihin
  • Kokemusta robottien ja älykkäiden prosessiautomaatiotyökalujen käyttöönotosta, erityisesti Microsoft Power Platform/Power Automate, mutta myös muut teknologiat kuten UIPath, BluePrism kokemus katsotaan eduksi
  • Kokemusta esimerkiksi pilvipalveluista; Azure, Google, AWS sekä joistakin seuraavista ohjelmointikielistä PowerShell skriptauksesta, Pythonista, R:stä, Visual Basicista tai C#:sta.

Miksi kannattaa tulla meille töihin?
MPY:n työntekijöiden ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi sekä urakehitystä uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!
 

Kiinnostuitko?
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 19.12. mennessä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä Tom Sandell (Liiketoimintajohtaja, Älykäs Automaatio) puhelimella +358 40 503 0355 tai sähköpostitse tom.sandell@mpy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!