ICT-asiantuntija

Haemme Ouneva Groupille Joensuuhun

ICT-asiantuntijaa

Olisitko se sinä? Etsimme henkilöä hallinnoimaan Ouneva Groupin ICT-kehitysprojekteja ja toimimaan yritysryhmän järjestelmä- ja sovellusasiantuntijana. Tehtävään kuuluvat lisäksi dokumentointi- ja tukijärjestelmien hallinnointi, sekä kehitystyö. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Ouneva Groupin eri yhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kyseessä on aivan uusi rooli, jossa pääset kehittämään tehtävänkuvaa ja kasvattamaan omaa osaamistasi monipuolisten tietoteknisten projektien parissa. Kiinnostuitko? Lue sitten ihmeessä lisää!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Ouneva Groupilla pääset työskentelemään monipuolisten, asiakaslähtöisten ja teknisesti haastavien projektien parissa. Olet osa ICT-tiimiämme, jolta saat parhaan mahdollisen tuen ja eväät onnistumiseen ja ennen kaikkea viihtymiseen työssäsi. Suunnittelemme perehdytyksen juuri sinun tarpeisiisi ja tarjoamme tarvittavaa täydentävää koulutusta.  

Käytössäsi on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, joten muu elämä on helppo järjestellä työarjen ympärille – tai toisin päin. Vakituisena työntekijänä saat käyttöösi hyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, ePassin, työsuhdepyöräedun, voittopalkkiomallin sekä mahdollisuuden osallistua yhteisiin treeneihin ja tyhy-tapahtumiin.  

Kiinnostavien tehtävien ja hyvien etujen lisäksi meillä on myös aidosti ja tutkitusti hyvä työilmapiiri, jossa työntekijät viihtyvät. Meillä työntekijä on aina ykkönen.

Ketä etsimme?

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on mieluiten työhön soveltuva korkeakoulututkinto ja vahva kokemus monipuolisista ICT-ratkaisuista. Tehtävässä menestyminen vaatii myös hyvää projektiosaamista. Kykenet tarvittaessa työskentelemään itsenäisesti ja toisaalta osaat myös kommunikoida tiimin ja sidosryhmien kanssa. Toivomme, että olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on luovaa ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Jos sinulla sattuu vieläpä olemaan kokemusta tietoliikenneverkoista ja Atlassian tuoteperheen tuotteista, hae nyt jo ihmeessä!  

Odotamme hakemustasi mielenkiinnolla.

Lisätietoja tehtävästä:  

Työpisteesi Raivaajantiellä odottaa jo sinua, mutta tarkasta aloitusajankohdasta voimme sopia. Mikäli haluat kysyä lisää tehtävästä, työporukasta tai Ouneva Groupista, ota yhteyttä tulevaan esihenkilöösi Mikko Rönkköseen. Mikon tavoitat puhelimitse 0440497542 tai sähköpostilla mikko.ronkkonen@ouneva.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Ouneva Group

Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä Ouneva Group on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Raivaajantie 1, Joensuu
Logo

ICT-asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!