ICT-hankinta-asiantuntija

 

Oletko sinä Senaatti-konsernin uusi ICT-hankinta-asiantuntija?

 

Senaatti-konsernin hankintatoimi kaipaa ammattitaitoasi. Ovatko ICT-hankinnat lähellä sydäntäsi ja haluatko tehdä vaikuttavia hankintoja? Haemme ICT-hankinta-asiantuntijaa hankintaorganisaatioomme. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Saat ammattitaitoiset kollegat ja olet mukana varmistamassa, että Senaatti-konsernin hankinnat tehdään ammattitaidolla, vastuullisesti ja tuloksellisesti.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.         
  3. Saat käyttöösi uusimmat työnteon tavat, mahdollisuuden oman ammattiaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä tietotyötä tukevan työympäristön. Kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin!

 

Tehtäviisi kuuluu Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen hankintojen suunnitteluun, kilpailuttamiseen ja sopimusaikaiseen toimintaan liittyvät tehtävät erityisesti ICT-hankintojen hankintakategoriassa. Tietojärjestelmähankinnat ovat vahvaa osaamisaluettasi. Toteutat vastuullasi olevien hankintojen kilpailutusprojektit menestyksekkäästi sekä hankintalainsäädännön mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä muiden hankinta-asiantuntijoidemme, ICT-asiantuntijoidemme sekä liiketoiminnan kanssa ja osallistut myös kategoriatyöhön. Teet vaikuttavia hankintoja Suomen suurimpiin kuuluvassa julkisessa hankintaorganisaatiossa.

 

Päätoimipaikkamme on Helsingissä, mutta toimimme monipaikkaisesti. Voit valita minkä tahansa yhdeksästä toimipisteestämme. Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden hybridityöskentelyyn.

 

Hae meille ICT-hankinta-asiantuntijaksi, jos sinulla on

 

  • soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • hyvä hankintainsäädännön tuntemus 
  • kokemusta monipuolisista ICT-hankinnoista
  • kokemusta projektityöskentelystä ja/tai projektipäällikkönä toimimisesta
  • aktiivinen ja itsenäinen ote
  • hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot.

 

Arvostamme kokemusta ICT-hankintojen ja puitejärjestelyjen kilpailuttamisesta julkisille hankintayksiköille sekä puolustus- ja turvallisuushankintalain erityispiirteiden tuntemusta.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat kilpailutusryhmän päällikkö Sanna Niemelä p. 040 712 1266 sekä hankintayksikön päällikkö Esapekka Kuikka p. 040 189 3771.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 27.09.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!