ICT-kehityspäällikkö, asiakaskokemus

Haemme Cor Group -konsernimme ICT-organisaatioon uuteen rooliin kehityspäällikköä vastaamaan konsernin loppukäyttäjäkokemuksen kehittämisestä. Tämä rooli saattaisi kiinnostaa sinua, mikäli 

 • sinulla on vahvaa osaamista ICT-käyttäjä-/asiakaskokemuksen kehittämisestä, 

 • sinulla on kokemusta ICT-palvelujen ja -prosessien kehittämisestä, 

 • monitoimittajarajapinta on sinulle tuttu ja mieluisa työskentelykenttä sekä 

 • viihdyt nopeasti kasvavan monialakonsernin vauhdikkaassa ja muuttuvassa ympäristössä. 

 

Mistä kehityspäällikkö vastaa?  

Tervetuloa kehittämään ICT käyttäjä-/asiakaskokemustamme ja ottamaan haltuun täysin uusi rooli ICT-organisaatiossamme!  

ICT-organisaatiomme on osa konsernimme asiantuntijakeskusta, joka tukee noin 130 ammattilaisen voimin konserniyhtiöitämme erilaisissa asiantuntijatehtävissä.  ICT:ssä tehtävämme on liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen hyvän ja toimivan palvelutuotannon myötä. Toimimme myös keskeisessä roolissa liiketoiminnan kehittämisessä.  

ICT-organisaatiomme on uudistunut viimeisten vuosien aikana tukemaan yhtiöidemme tarpeita entistä paremmin, ja nyt taitamme tämän muutosmatkan jälkipuoliskoa. Kehityspäällikkönä pääset mukaan tähän transformaatioprojektiin rakentamaan uusia palveluja ja yhteistyötä sidosryhmien kanssa sekä jalkauttamaan toimintaa. 

Kehityspäällikkönä tärkein tavoitteesi on kehittää konsernimme ICT-käyttäjä-/asiakaskokemusta entistäkin sujuvammaksi ja mielekkäämmäksi. Service desk on keskeinen osa loppukäyttäjäkokemusta, ja kehityspäällikkönä kehität vahvasti service deskiä ja ICT-prosesseja yhdessä EUS-kumppanin ja tiimimme kanssa. 

Kehityspäällikkönä sinä 

 • kehität loppukäyttäjille tarjottavaa palvelua ja eri kanavia. 

 • vastaat konsernimme service deskin toiminnasta. Palveluntuottajana on ulkoinen kumppani, jonka toimintaa ohjaat.   

 • kehität prosesseja, palveluja, seurantaa ja mittaamista varmistaen korkean käyttäjätyytyväisyyden. Vastuullasi on mm. ITIL-prosessien kehitys (esim. tilaukset, häiriönhallinta). 

 • toimit monitoimittajaympäristössä useiden eri sidosryhmien kanssa. Tärkeitä sidosryhmiä on niin konsernin sisällä (esim. keskeisten järjestelmien tuki) kuin ulkonakin (toimittajaverkostot).  

 • olet keskeisessä roolissa myös tietohallinnon prosessien kehittämisessä ja jalkauttamisessa. 

 

Mitä tarjoamme sinulle?  

Cor Group -konserni on vuonna 1988 perustettu suomalainen, kasvava yhtiöperhe, joka luo uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Yhtiöperheemme jäseniä ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio, Kuntokeskus Liikku ja Labquality. Kuulumme Suomen 250 suurimman yrityksen joukkoon ja työntekijöitä meillä on noin 4000. Olemme alusta lähtien uskaltaneet haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtineet, miten voisimme tehdä asioita paremmin tai järkevämmin.  

Olemme kasvava konserni, jossa arki on vauhdikasta. Sisäinen toimintaympäristömme on nopeasti muuttuva, joten myös työn haasteet ovat muuttuvia. Tämä tarjoaa jatkuvia osaamisen kehittämisen paikkoja arjessa. Meillä kaikkea ei tarvitsekaan osata valmiiksi – uskomme siihen, että uteliaisuus, sinnikkyys sekä kyky oppia ja omaksua ovat kaiken tekemisen keskiössä. Voimme luvata, että meillä et kohtaa tylsää päivää! 

Uuden kehityspäällikön toimipistettä olemme kaavailleet ensisijaisesti Helsinkiin, mutta tarpeen mukaan se voi sijaita myös Oulussa – teemme töitä joka tapauksessa joustavasti hybridimallilla. Oulussa tulet joka tapauksessa vierailemaan keskimäärin kerran tai pari kuussa, sillä siellä istuu työsi kannalta keskeisiä avainhenkilöitä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä kanssasi. Muiden työntekijöidemme tapaan saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut: muun muassa työsuhdepolkupyörän, ostoetuja sekä oman valintasi mukaisen, useiden satojen eurojen arvoisen henkilöstöetukorin, joka koostuu erilaisista etukomboista (mm. lounas-, kulttuuri- ja liikunta-, hierontaetu). 

 

Mitä toivomme sinulta?  

Kehityspäällikön roolissa yhteistyöverkostosi on laaja ja käyt työviikkosi aikana lukuisia neuvotteluita. Tarvitset siis vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä argumentoida ja vaikuttaa. Olet myös aktiivinen asioiden edistäjä: kun haaste tulee vastaan, tartut siihen ennemmin kuin jäät ihmettelemään; ehkä silloin tällöin paikannat haasteelliset paikat jo ennen kuin ne muodostuvat ongelmiksi.  

Kuten todettu, toimintaympäristömme on monitahoinen ja muuttuva, ja lisäksi ICT-organisaatiomme käy läpi muutosmatkaa tukeaksemme yhtiöitämme entistä paremmin. Nämä edellyttävät kykyä hahmottaa asioiden yhteyksiä, kykyä yksinkertaistaa monimutkaisiltakin tuntuvia asioita ja ajoittain myös epävarmuuden ja keskeneräisyyden sietämistä.  

Lisäksi seuraavista asioista on erityisen paljon apuja tehtävän haltuunotossa: 

 • Useamman vuoden työkokemus loppukäyttäjäpalveluiden ja käyttäjäkokemuksen kehittämisestä. 

 • Näytöt menestyksekkäästä monitoimittajarajapinnassa työskentelystä. 

 • Vahva kokemus ICT-palvelujen ja -prosessien kehittämisestä. 

 

Kuinka haen tehtävää ja saan lisätietoja? 

Tehtävää voit hakea joko jättämällä CV:n tai LinkedIn-profiilisi linkin sekä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Hakeminen on helppoa ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Ilmoitathan mahdollisimman pian kiinnostuksestasi – jatkaisimme juttua kanssasi mielellämme heti kun mahdollista! Viimeinen hakupäivä on 26.3. 

Jäikö jokin vielä arveluttamaan? Ethän epäröi olla yhteyksissä! Lisätietoja tehtävästä antaa Cor Groupin tietohallintojohtaja Satu Palviainen (040 840 3033), johon voit olla yhteyksissä matalallakin kynnyksellä. Satun tavoitat varmimmin seuraavina ajankohtina: 

 • 8.3. klo 9-10 

 • 14.3. klo 16-17 

Haku alkaa ja päättyy

Cor Group

Cor Groupin tarina sai alkunsa vuonna 1988, kun neljä nuorta oululaista lääkäriopiskelijaa päättivät ruveta julkaisemaan erilaisia oppaita lääkäreiden työtä helpottamaan. He myivät pian suosittuihin oppaisiin mainostilaa ja rahoittivat näin kurssimatkansa. Oppaat osoittautuivat erittäin hyödyllisiksi lääkäreille ja niiden suosio vain kasvoi. Nopeasti yritystoiminta kasvoi tästä ulottuen myös muille liiketoiminta-alueille. 

Cor Groupin yrityksissä on alusta lähtien uskallettu haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtia, miten eri asioita voisi tehdä paremmin tai järkevämmin. Se on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi toimia, ja tuonut usein selkeää kilpailuetua. Vastaava kriittisyys ja ennakkoluulottomuus on myös rohkaissut yrityksen omistajia kasvattamaan liiketoimintaansa silloinkin, kun muut ovat epäröineet. Riskejä on uskallettu ottaa, virheistä on pyritty oppimaan ja onnistumista iloitsemaan. Tänään konsernimme liikevaihto on noin 360 meur ja meillä työskentelee yli 4 000 asiantuntijaa.  

Logo

ICT-kehityspäällikkö, asiakaskokemus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!