ICT-Kehityspäällikkö

 

Haemme Tampereen pääkonttorille liiketoiminnan kehittämisen IT-palveluihin

 

ICT-Kehityspäällikköä

 

Tehtävässä tulet toimimaan BI-asiantuntijana ja vastuualueenasi on tuottaa ja tukea IT-palveluiden onnistumisessa, tukea liiketoimintajärjestelmiä sekä niiden kehittämistä. Tehtäväsi on myös koordinoida BI- ja tietovarastokokonaisuuksien kehittämistä

 Vastaat BI- ja analytiikkaratkaisujen kokonaissuunnittelusta sekä autat sisäisiä asiakkaita niiden hyödyntämisessä. Tehtävässä kehität ja tuotat eri liiketoimintayksiköille tiedolla johtamista tukevia ratkaisuja, ja sinulle on luontevaa esitellä niitä eri foorumeille.

Osallistut tuotannon ongelmatilanteiden selvittämiseen ja ratkaisemiseen yhteistyössä muun tiimin sekä sovellustoimittajiemme kanssa. Osallistut tietohallinnon tuki- ja kehittämistehtäviin sekä projektityöskentelyyn ja ymmärrät dokumentaation merkityksen ja sen tuottaminen on sinulle luontevaa. Tehtävässä raportoit ICT-palvelujohtajalle.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa IT-alan korkeakoulututkintoa, ymmärrystä tietovirroista ja DW/BI-arkkitehtuurista sekä BI-kokonaisuuksien kehittämisestä. Sinulta löytyy myös tietokanta- ja dataosaamista sekä kokemusta ketterän kehityksen periaatteiden ja menetelmien soveltamisesta. Kokemus API-rajapinnoista ja Azuresta ovat eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Osaat priorisoida ja sinulla on rohkeutta tehdä päätöksiä. Omaat ongelmanratkaisukykyä, myös paineisissa tilanteissa. Viet projektit sekä kehitystyöt sovitusti maaliin. Toimit luontevasti sekä itsenäisesti että tiimissä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

 

Tarjoamme sinulle laajan perehdyttämisen vahinkovakuutusyhtiön IT-infran maailmaan, monipuolisen itsenäisen työn, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää prosesseja. Mukavan työyhteisön, mutkattoman työilmapiirin ja tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat sekä hyvät vakuutusalan edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen, puh. 050 388 3039 tai tero.hassinen@eezy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa eezypersonnel.fi viimeistään 30.5.2022.

 

Haku alkaa ja päättyy

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on suomalainen yhtiö, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Välitämme myös LähiTapiola-ryhmän vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia. Työeläkevakuutuskumppanimme on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Asiakkaamme ovat pääasiassa kotitalouksia, yhteisöjä ja pk-yrityksiä.

Huolehdimme omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olemme ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Päämääränämme on olla paras vakuutusyhtiö, joka tarjoaa odotukset ylittävää palvelua. Työntekijöidemme mielissä haluamme olla paras työpaikka. Henkilöstötutkimuksien mukaan Turvassa ollaankin tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria.

Turva, edelleen tyytyväisimmät asiakkaat EPSI Rating -tutkimus (2011, 2012, 2013, 2014, 2016 2017, 2018, 2019, 2020, 2021)

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!