ICT-projektipäällikkö

Etsimme COR Group Oy:lle kokenutta ICT-projektipäällikköä työskentelemään konsernin projektitoimistossa vaihtelevissa liike- ja konsernitoimintojen projekteissa. Työskentelypaikkasi voi olla joko Oulu tai Helsinki.

 

Tämä rooli saattaisi kiinnostaa sinua, mikäli

 •  olet aikaansaava projektijohtamisen ammattilainen, jolla on silmää myös projektien inhimillisen puolen ja muutoksen johtamiseen,
 •  olet liiketoiminnan näkökulman ja ICT:n mahdollisuudet sujuvasti yhdistävä uudistaja,
 •  innostut monipuolisista työtehtävistä sekä mahdollisuudesta työskennellä monimuotoisessa konsernissa ja
 •  viihdyt tehtävässä, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään myös oman työsi kannalta keskeisiä prosesseja ja työvälineitä.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

COR Group -konserni on vuonna 1988 perustettu suomalainen, kasvava yhtiöperhe, joka luo uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Konserniyhtiöitämme ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio ja Kuntokeskus Liikku. Kuulumme Suomen 210 suurimman yrityksen joukkoon työllistäen yli 4500 ammattilaista ja liikevaihtomme ollessa lähes 500 meur. Olemme alusta lähtien uskaltaneet haastaa vallitsevia toimintamalleja ja pohtineet, miten voisimme tehdä asioita paremmin tai järkevämmin. Panostamme voimakkaasti kehitykseen ja projektisalkkumme konsernitasoisesti on merkittävä. Tervetuloa jatkamaan kanssamme merkityksellistä työtä terveyden ja hyvinvoinnin parissa!

ICT-projektipäällikkönä kuulut COR Groupin ICT-organisaatioon ja konsernin projektitoimistoon. Olemme osa konsernimme asiantuntijakeskusta, joka tukee noin 130 ammattilaisen voimin konserniyhtiöitämme erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Tarjoamme paikkaa osaavassa työyhteisössä ja pääset osaksi konsernimme strategista kehittämistä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi, työtäsi tukevat välineet sekä COR Group -konsernin koko ICT-tiimin tuen.

Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta tehtävässä on mahdollisuus vakinaistua työsuhteen edetessä. Sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä kanssasi. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut mm. ostoetuja sekä oman valintasi mukaisen henkilöstöetukorin sisältäen esim. lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetuja. Työtä teemme hybridimallilla ja työsi voi edellyttää myös jonkin verran matkustamista.

 

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässäsi vastaat liike- ja konsernitoimintojen projektien sujuvasta läpiviennistä ja onnistuneista lopputuloksista. Projektisi voivat liittyä esimerkiksi tietojärjestelmämuutoksiin, digitalisaatioon tai liiketoimintakauppoihin.

 

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

 • Asiakaslähtöisyyttä: Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Pyrit varmistamaan, että projektin lopputulos vastaa näitä odotuksia.
 • Vahvaa projektiosaamista: Ymmärrät, mitä projektin määrittely ja käynnistäminen vaativat. Osaat ohjata toimintaa ja asiakasta oikeaan suuntaan sekä varmistaa projektin laadukkaan toteutuksen sen eri vaiheissa – aina käynnistämisestä kehitykseen, hallittuun siirtoon, ylläpitoon ja jatkokehitykseen ja projektin päättämiseen saakka.
 • Toteutusmenetelmien hallintaa: Sinulla on kokemusta ja näkemystä erilaisista toteutusmenetelmistä. Navigoit sujuvasti ketterien ja perinteisempien menetelmien välillä ja valitset parhaat tavat saavuttaa halutut lopputulokset.
 • Tiimin johtamista: Pystyt johtamaan projektitiimiä ja toimittajia tehokkaasti ja motivoimaan kaikkia yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Muutosjohtamista: Osaat johtaa muutosta ja ymmärrät, mitä projekteissa tavoiteltujen hyötyjen kotiuttaminen edellyttää.
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja: Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Haluat tuottaa laadukasta työnjälkeä ja samalla tarjota henkilöstölle ja asiakkaille erinomaisia kokemuksia.

Tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla, mutta odotamme sinulta monipuolista ja pidempää kokemusta ICT-projektien johtamisesta ja näyttöjä onnistuneista projektien läpivienneistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta järjestelmien kehitys-, käyttöönotto- ja muutosprojekteista ja näihin liittyvistä esiselvityksistä sekä monitoimittajayhteistyöstä. Eduksi luemme projekti- ja muutosjohtamisen sertifikaatit sekä liiketoimintaprosessien tuntemuksen ja kehittämiskokemuksen.

 

Kuinka haen tehtävää ja saan lisätietoja?

Tehtävää voit hakea joko jättämällä CV:n tai LinkedIn-profiilisi linkin sekä vastaamalla muutamaan kysymykseen. Hakeminen on helppoa ja vie aikaa vain muutaman minuutin. Ilmoitathan mahdollisimman pian kiinnostuksestasi – jatkaisimme juttua kanssasi mielellämme heti kun mahdollista! Viimeinen hakupäivä on 30.4.2024

Jäikö jokin vielä arveluttamaan? Ethän epäröi olla yhteyksissä! Lisätietoja tehtävästä antaa Head of PMO Johanna Klint (p. 0407781859), johon voit olla yhteyksissä matalallakin kynnyksellä. Johannan tavoitat varmimmin seuraavina ajankohtina:

 • 4.4. klo 15-16
 • 16.4. klo 12-13

 

Haku alkaa ja päättyy

Cor Group

COR Group on suomalainen yhtiöperhe, joka luo kestävää kasvua terveys- ja hyvinvointialalle. Työllistämme tällä hetkellä 4550 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 468 miljoonaa euroa ja olemme Suomen 5. suurin terveysalan toimija. Cor Groupiin kuuluvat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, Professio ja  Mectalent. Katso lisää: cor.fi

Logo

ICT-projektipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!