ICT Specialist

Kasvumme jatkuessa etsimme nyt Visma Solutionsille uutta ICT Specialistia IT-tiimiimme Helsinkiin!

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä pääset sisäisen IT-tiimimme viidenneksi jäseneksi yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Työnkuvasi on laaja kattaen monipuolisesti mm. uusien työntekijöiden laiteasennuksia, lähi- ja etätukea koko yrityksen henkilöstölle, yhteistyötä lukuisten eri tiimien kanssa erilaisten projektien tiimoilta ja ICT-infran hallinnointia. Toimit IT-funktion kasvoina henkilöstölle tukien ja auttaen monenlaisissa teknisissä kysymyksissä ja vaikuttaen siten merkittävästi työntekijäkokemukseemme.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutokset jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista - joka päivä. Siksi panostamme paljon osaamisen kehittämiseen ja eksperimentointiin. Meillä saat vapauden loistaa ja tulla sellaisena kuin olet.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla kokeneempi tai uran alkutaipaleella oleva IT-alan osaaja, mutta olet jo kerryttänyt kokemusta IT-lähitukitehtävissä, mahdollisesti ulkoisille yritysasiakkaille. Seuraavat termit saattavat soitella sinulle kelloja: 2FA/MFA, AD, FileVault2, Intune, VPN, Bitlocker, Powershell, SSO, CPU, RAM, RJ45, PoE, GDPR, Shell, AAD, BSOD, Phishing, MIM, InfoSec, DNS, DHCP.

Tehtävässä tarvitset myös erinomaista pelisilmää, tiimityöskentelyhenkeä ja positiivista asiakaslähtöistä palveluasennetta. Sinusta huokuu uteliaisuus, tehtävien omistajuus ja läpivienti sekä halu kehittyä paremmaksi siinä mitä teet. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tulet työskentelemään pääosin Microsoftin ja Applen työasemaympäristöissä, kokemus Google Workspacesta yritysympäristössä on plussaa. Lisäksi arvostamme kokemusta erilaisista MDM-ratkaisuista, projektityöskentelystä ja skriptauskielistä. Harrastuneisuus ja monipuolinen kiinnostus tietotekniikkaa kohtaan on ehdottomasti eduksi. Myös kokemus macOS-työasemaympäristöistä ja uusien työntekijöiden onboarding-prosesseista on sinulle hyödyksi.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Yrityksemme on ketterä, mikä näkyy matalana hierarkiana, läpinäkyvänä työskentelynä, aktiivisena vuoropuheluna ja jatkuvana kehittämisenä. Asetamme haastavia tavoitteita, annamme paljon vastuuta sekä edellytämme oma-aloitteisuutta ja tekemisen meininkiä jokaiselta. Tämä takaa myös sen, että meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin. Jokaisella on valtaa ja vastuuta tehdä valintoja ja päättää asioista omalla tontillaan, heillä kun on ajantasaisin ja paras ymmärrys omasta osaamisalueestaan. 

Meillä on lämminhenkinen, viihtyisä ja rento n. 350 työkaverin työyhteisö sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Työn ja vapaa-ajan tasapaino on meille sydämen asia ja meidät onkin valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kymmenen kertaa peräkkäin. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo myös ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia kehittymis- ja uramahdollisuuksia. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Työpisteesi sijaitsee Helsingin Triplassa ja tehtävä edellyttää pääosin läsnäoloa toimistolla, mutta voit työskennellä satunnaisesti myös etänä. Toivomme sinulla olevan mahdollisuus matkustaa satunnaisesti Lappeenrannan toimipisteeseemme. 

Palkkahaarukka tehtävässä on n. 3200-3800 euroa.

Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2022 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä antaa IT Manager Iiro Sorvali, iiro.sorvali@visma.com.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!