Ihotautien erikoislääkäri

Terveydenhuollon ammattilaisten työn arvostus on Coronarialla keskiössä. Se ei ole päälle liimattu korulause, vaan aidosti toimintamme lähtökohta, sillä Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Meillä tehdään töitä pitkäjänteisesti terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja arvot ohjaavat vahvasti toimintaamme. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa.

 

Ihotautilääkäri, olemme kiinnostuneita sinusta!

Tule tekemään merkityksellistä työtä keskussairaalaan, joka on kumppanimme eteläisessä Suomessa. Työkavereina sinulla on ihotautipoliklinikan kokeneet ja hyvät hoitajat. Voit tarjota työpanostasi lyhyeen urakkaan tai pidempiaikaiseen säännölliseen työhön. Meillä työskentely joustaa sinun ehdoillasi. Lääkärin työn sujuvoittaminen ja tukeminen on meille sydämenasia.

 • Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.
 • Potilastietojärjestelmä: Lifecare
 • Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta.
 • Coronaria on kehittänyt keskussairaalan avuksi hoitoonpääsyä sujuvoittavan ihotautien etävastaanottopalvelun, jota kokeneet ihotautilääkärimme toteuttavat yhdessä kumppanin sairaanhoitajien kanssa.

Tarjoamme sinulle:

 • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen
 • pitkäjänteisen luottamussuhteen, jossa tuetaan kehittymistäsi lääkärinä
 • merkityksellisen työn, joka joustaa ja kehittyy ehdoillasi
 • monipuolisen potilaskunnan, jonka parissa pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi
 • asiantuntevan yhteisön, jossa on mukava ja mutkaton meininki
 • inhimillisen työpaikan, jota ohjaa terve arvopohja
 • kilpailukykyisen korvauksen

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Hannaan, niin ryhdytään suunnittelemaan sinulle sopivaa työjärjestelyä.

Lisätietoja antaa:
Hanna Keltikangas
Yhteyspäällikkö
p. 040 590 1848
hanna.keltikangas@coronaria.fi 

Hakuaika alkaa:

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Logo

Ihotautien erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!