Vakituinen osa-aikainen / Kaukajärvi

Iltasiivooja Kaukajärvelle

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme aurinkoiseen porukkaamme 

PALVELUVASTAAVA SIIVOUSTYÖHÖN TAMPEREELLE KAUKAJÄRVELLE

Etsimme siivoustyöhön työntekijöitä Tampereelle Kaukajärvelle. Työaika sijoittuu ma-pe klo 18-22 välille.

Mahdollisuus lisätunteihin muista kohteista. Työ sopii hyvin myös lisätöitä etsivälle tai opiskelijalle.

Valittavilta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta siivoustyöstä, mutta perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. 

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme heti kun löydämme sopivan henkilön. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Kati Ojala, kati.ojala@sol.fi ja palveluohjaaja Noora Huuska, noora.huuska@sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Iltasiivooja Kaukajärvelle , Vakituinen osa-aikainen
  • SOL Palvelut Oy, Kaukajärvi
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Tarjoamme

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: kati.ojala@sol.fi
Sijainti: Kaukajärvi

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!