Infra-alan putkiasentaja

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle

INFRA-ALAN PUTKIASENTAJIA

Etsimme nyt infra-alan putkiasentajaa, jolla on ymmärrystä kunnallistekniikasta ja putkiasennustöistä. Työtehtävät ovat putkien ja kaivonkansien asentamista. Toivomme hakijoilta taso- ja putkilasereiden käyttötaitoa. Työssä olisi myös hyvä osata tulkita maanrakennuspiirustuksia.

Toivomme hakijoilta työturvallisuuskorttia. Lisäksi toivomme sujuvaa kielitaitoa, sillä työssä tulee pystyä kommunikoimaan muiden tiimiläisten kanssa.

Palkkaus on infra-alan työehtosopimuksen mukainen, osaaminen toki huomioidaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti aamu- tai päivävuorossa. Työpaikan toimipiste sijaitsee Espoossa, mutta töitä on tarjolla laajemmalla alueella pääkaupunkiseudulla. Tervetuloa osaksi ammattitaitoista tiimiä kasvavaan ja kokeneeseen työyhteisöön. Työllistävä asiakasyrityksemme tunnetaan alan luotettavana asiantuntijana, jonka käytössä on nykyaikainen ja ensiluokkainen kalusto. Työsuhteessa on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme omille kirjoille hyvän menestyksen myötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa linkistä avautuvan lomakkeen avulla ja liitä mukaan ansioluettelosi. Emme valitettavasti käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen määräaikainen

Työsuhde-edut

  • työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi
Sijainti: 02920 Espoo

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!