Insight Manager

Insight Manager

Oletko myyntihenkinen ja ratkaisukeskeinen median moniosaaja? Jos tunnistit näistä itsesi, voit olla tiimimme uusin vahvistus. Haemme Helsinkiin kokenutta media-alan osaajaa osaksi Insight -tiimiämme.

Toimit osana myyntiorganisaatioon kuuluvaa, asiantuntijoista koostuvaa, Insight -tiimiämme. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää ymmärrystä mediakentästä ja monimediallisesta mediasuunnittelusta ja strategioista. Olet kotonasi asiakastyössä ja pystyt soveltamaan osaamistasi asiakkaille tarjottavien ratkaisujen tuottamisessa. Osaat täydentää ratkaisuja  myös tarvittavalla kohderyhmä- tai mediankäyttödatalla.

Monipuoliseen työtehtävään kuuluu mm. ratkaisuehdotusten tuottaminen kohderyhmä- tai mediankäyttödataan perustuen, monimediallisten ratkaisujen suunnittelu yhdessä myynnin kanssa, asiantuntijana toimiminen asiakastapaamisissa ja myös sisäisten sidosryhmien suuntaan.

Yhteistyötaidot ovat merkittävässä roolissa, sillä sekä myyjien, että asiakkaidemme tarpeet vaihtelevat. Työkavereita meillä riittää ympäri Suomea.

Edellytämme sinulta:

Odotamme, että olet myyntihenkinen mutta et hämmenny numeroiden ja analyysien äärellä. Edellytämme sinulta riittävää kokemusta mediamyynnin tai markkinoinnin alalta. Mediatoimistotausta katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee ja on tärkeää, että sinulla on halu kehittyä tehtävässäsi.

Yhteistyötaidot ja joustavuus ovat selkeitä vahvuuksiasi. Esiintyminen yleisölle ei myöskään saa punttejasi tutisemaan. Pidät kiinni työkavereille antamistasi lupauksista ja olet positiivinen.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiotamme. Lisäksi saat rehdin, rohkean ja ketterän työyhteisön sekä ennen kaikkea mukavat tiimikaverit.

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Insight Tiina Virtanen puh. 0400 439 189. Hae tehtävään pikimmiten mutta kuitenkin viimeistään 31.1.2023 mennessä. 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Sanoma Markkinointi Routa

Sanoma Markkinointi Routa mahdollistaa markkinoinnin ja mainonnan kaikenkokoisille yrityksille, valtakunnan vahvimmissa medioissa. Olemme osa Sanoma-konsernia, Suomen suurinta kaupallista mediataloa. Toimipisteitä meillä on usealla paikkakunnalla ympäri maan.

Roudalla tunnetaan suomalaisten yritysten tarpeet ja suhtaudutaan intohimolla asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen. Tiedämme, että parhaat onnistumiset syntyvät positiivisen asenteen saattelemina. Yrityskulttuurimme keskiössä ovat ihmiset. Osaaminen, rentous, rohkeus ja kasvunnälkä ohjaavat työtämme. Meillä hommat sujuvatkin vastuun ja vapauden kulkiessa käsi kädessä.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Porkkalankatu 20 A

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Insight Manager

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!