Insinööriopiskelija töihin

ValtaGroup
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Hei sinä 2-3 vuotta opiskellut insinööri, meillä on sinulle töitä!

Etsimme eri asiakkaillemme työntekijöitä erilaisiin asennus-, huolto- ja kokoonpanotehtäviin, joissa insinööriopinnoissa opittuja taitoja voisi hyödyntää käytännössä.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja kehityshaluinen. Sinulla on rohkeutta tarttua tuumasta toimeen. Opiskelet tällä hetkellä ammattikorkea- tai korkeakoulussa (esimerkiksi elektroniikkainsinööriksi) ja etsit oman alasi työpaikkaa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tämä ei ole todellakaan ehdoton vaatimus. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden päästä harjoittamaan koulussa opittuja taitoja työelämässä. 

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!