Integraatio-asiantuntija

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Haluatko työpäivääsi teknologioita, integraatioita ja tietoturvaa? Ja haluat myös vaikuttaa sovellusten tiedonvälityksen toimivuuteen, jatkuvuuteen ja niiden kehittämiseen? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme Integraatio-asiantuntija!

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme pirteällä työinnolla varustettua Integraatio-asiantuntijaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sarastiassa tehtävääsi kuuluvat liiketoimintamme IT- käyttöpalvelujen ylläpito-, tuki – ja kehitystehtävät. Toimit asiantuntijana Digi-käyttöpalvelut- tiimissä, joka hallinnoi Sarastian liiketoimintojen tiedonsiirtoja, pääsynhallintaa, sekä toteuttaa Azureen pohjautuvia hallinnointitehtäviä.

Olet strategisesti merkittävässä roolissa kehittämässä Sarastian S365- palvelualustan integraatioita Microsoft-pohjaisissa ympäristöissämme. Teet säännöllisesti yhteistyötä teknisten toteuttajien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Seuraat teknologian kehitystä ja analysoit näiden vaikutusta vastuullasi oleviin IT- alueisiin. Työssäsi raportoit eteenpäin Digi -käyttöpalvelujen päällikölle.

Miksi Sarastia?

 • Ajoitus: pari vuotta sitten tapahtuneen fuusion jälkeen olemme päässeet hyvään tekniseen kehitysvauhtiin. Toimintamme on kestävällä pohjalla ja olemme hyvin kartalla tekemisessämme.
 • Dynaamisuus: tavoitteenamme on kiihdyttää Sarastian asiakkaiden HR- ja talouspalvelujen digitalisaatiota ja tuottaa Sarastialle digiloikka, joka mahdollistaa strategisten tavoitteiden toteutumisen. Pääset osaltasi teknisesti modernisoimaan tiedonsiirtojen sujuvaa hallintaa sekä toteuttamaan monisäikeistä Azure-teknologioihin pohjautuvaa alustaamme.
 • Sijainti: Voit valita työpisteesi sijainnin vapaasti sekä tehdä toiveesi mukaisesti etätöitä. Sarastian nykyiset toimipisteet löydät täältä.

Toivomme sinulta:

 • Kykyä luoda ja ylläpitää eri järjestelmien välisiä tiedostopohjaisia siirtoja.
 • Osaamista seuraavissa teknologioista: Azure Logic Apps, - Datafactory ja - On-Premises Data Gateway.
 • Vahvaa kokemusta (yli 3 v.) Microsoft-pohjaisissa integraatio- ratkaisuissa sekä moniasiakasympäristössä toimisesta. Aiempi kokemus käyttöpalveluista  palvelukeskustyyppisessä organisaatiossa on eduksesi.
 • Oma-aloitteisuutta ja rohkeutta kehittää toimintatapojamme sekä toimia proaktiivisesti
 • Hyviä neuvottelu-, viestintä-, ja ryhmätyötaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä.
 • Mahdollisesti Frends- ja Sftp- siirtojen osaamista (ei pääpainona henkilön valinnassa, mutta näistä saa plussaa)
 • Luemme eduksesi relevanttien Microsoft- sertifikaattien suorittamisen
 • Tehtävään soveltuvaa AMK tasoista tutkintoa teknisellä painotuksella

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpalvelupäällikkö Ari Valli  (0403075060) 2.2. klo 13-14  ja 3.2. klo 9-10. Voit olla myös yhteydessä Ariin sähköpostitse ari.valli@sarastia.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.2.2022 mennessä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan aikana. Älä siis suotta odottele viimeisiin päiviin asti ennen kuin lähetät hakemuksesi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!