Integraatioasiantuntija

Etsitkö roolia, jossa voisit käyttää ohjelmisto-osaamistasi asiakaspalvelutehtävissä? Kiinnostaako ratkaisujen löytäminen yhdessä asiakkaan kanssa? Haluatko kehittyä “rajapintojen moniottelijaksi” vaikka opintojen ohessa? 

Asiakaspalvelun yhdentoista hengen integraatiotiimi etsii joukkoonsa oma-aloitteista, ratkaisukeskeistä, huumorintajuista ja positiivista henkilöä, jolla on halu kasvaa asiantuntijaksi rajapintojen ja ohjelmistojen välisen tiedonsiirron maailmaan. Integraatioasiantuntijana opastat asiakkaitamme ohjelmistojen integraatioihin liittyvissä asioissa. Testaat ohjelmistorajapintoja, tuet ohjelmistokumppaneitamme integraatiototeutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Osallistut myös asiakaspalvelun ylläpitoon sekä uusien prosessien kehittämiseen sekä automatisointiin. 

Mitä etsimme?

Olet oikea henkilö tiimiimme, jos saat energiaa työskentelystä asiakkaiden kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja haluat omalla työlläsi tehdä asiakkaidemme päivästä paremman. Olet tiimipelaaja, nopea oppimaan ja kiinnostunut syventymään ohjelmistointegraatioiden maailmaan. Ymmärrät jo, mitä tarkoitetaan rajapinnalla ja termit API, XML ja REST ovat tuttuja. Katsomme eduksi näihin liittyvän ohjelmisto-osaamisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta ja kykyä johtaa itseään.

Persoonana olet myös positiivinen ja kokonaisuutta katsova, et jää tuleen makaamaan tai menneitä murehtimaan. Uskot, että omilla toimillasi pystyt vaikuttamaan positiivisesti asiakaskokemukseen.

Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutionsin kumppaniverkostoon kuuluu yli 400 kumppania. Tiimissämme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistasi laajasti erilaisista ohjelmistoista ja eri toimialoille tärkeistä integraatioista. Pääset näkemään taloushallinnon automaation kehittämistä robotiikan ja koneoppimisen keinoin. Tiimimme on lämminhenkinen ja kannustava ja takaamme, että sinusta kasvaa nopeasti rajapintojen asiantuntija. 

Omaa työnkuvaasi kehitetään vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Hierarkiamme on matala ja pääset täysipainoisesti mukaan kehittämään integraatiotiimimme prosesseja jo ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.


Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä, Lappeenrannassa tai Lahdessa, mutta voit työskennellä myös etänä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 13.08.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager Jouni Tiainen, jouni.tiainen@visma.com, puh. +358 50 387 86 95.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!