Integraatioihminen, Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Tiedetään, tiedetään. IT-osaajat (kuten sinä) ovat kuumaa kamaa työmarkkinoilla. Johtuu varmaan siitä, että digitalisoitavaa duunia on niin paljon. Ollaan ihan samalla asialla: Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme sekä omista että asiakkaidemme työpäivistä turhaa työtä. Tässä tulee integraatio-osaajan tilaisuus integroida itsensä uudelle uralle!

Mikä homma?

Integraatioihminen tulee ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (ja toivon mukaan myös -päiseksi) jäseneksi. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Sulaudut siis kolmehenkiseen integraatiotiimiimme ja tukenasi tehtävässä on myös kaikkiaan kymmenen ATK-ihmistä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kehittää integraatioita yhtälailla edelläkäyvien asiakkaidemme HR-järjestelmien parissa. Vastuullasi on sekä integraatioiden toteuttaminen että integraatiotiimin tekemisen jatkuva kehittäminen.

Lisäksi tehtävässä tukee koko 160-päinen integratalaisten asiantuntijoiden joukko kaikkiaan viidellä paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Porissa, Oulussa ja Turussa. Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, jolle on kertynyt kosolti kokemusta integraatioiden toteuttamisesta sekä ohjelmointiosaamista. Olet varma vastauksen lähde, kun kysytään integraatiotekniikoista: ohjelmointikielet, integraatioalustat, REST ja muut rajapinnat, JSON, CSV, XML. Papukaijamerkkiä pannaan, jos kokemuspiiriisi ovat kuuluneet integraatiolalustat, kuten Frends, tai jos puhut .Net-ohjelmointikieliä. Englannin kielen taitoakin työssä teknisesti tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue.

Konsultoivan käsienheiluttelun sijaan arvostamme kehitysorientoitunutta otetta sekä vahvaa kädensijaa asioiden liidaamisessa loppuun. Kannat kokonaisvastuutakin kevyesti etkä koskaan käy kiukaana, vaan sujuvoitat kuumottavatkin prosessit seesteiseksi selkeydeksi.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tässä tehtävässä tulet tutuksi huomisen HR:n, innostavien integraatioiden sekä edelläkäyvien asiakkaidemme kanssa. Saat vastuuta vaikka millä mitalla ja pääset mukaan muuttamaan kokonaista toimialaa. 

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluat jo hakea. Mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Näin haet integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 30.1. klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo perustamisvuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita (vaikka se onkin vähän lyhyempi sana). Sinun on tarkoitus startata työskentely esimerkiksi heti helmikuussa 2022. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Palkkahaitari tehtävään on ~4 000–5 000 €, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Lisätietoja tehtävästä antaa CDO Riku Honkanen, 050 387 5771.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.


* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.
 

Avainsanat: integraatioasiantuntija, it-asiantuntija, integraatioarkkitehti, ohjelmistokehittäjä, sovelluskehittäjä, integration specialist

 

Haku alkaa ja päättyy

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!