Integrata: Avoin hakemus, Turku

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta. Asuks Turus vai Turkkuses? Vitsivitsi. Meillä on tapana tehdä HR-hommat toimivasti toisin. Etsimme Turkuun avattavaan toimipisteeseemme integratalaisia. Lue liuta lisätietoa hoksnokkas houkuttamiseks ja tee ittes tykö.

Mimmone homma?

No ei me tiädet. Mitä haluaisit tulla tekemään? Simmottis, tämmöttis vai tommottis? Perustamme Turkuun kokonaan uuden työyhteisön ja etsimme epämääräisen päämäärätietoisesti ihmisiä sen osaksi. Oletko palkkayhteysihminen? Onko sinulla esimerkiksi Mepco-pääkäyttäjäosaamista tai hyveitä HR-alan konsultoinnissa? Olemme kiinnostuneita!

Toimimme nyt neljällä paikkakunnalla – Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Oulussa – mutta yhtenä tiiminä. Työtilamme on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Turkulaisia lähityötovereita sinulla on jo kolme.

Kaikkiaan meitä on 150. Tukenasi on siis palkkapalveluasiantuntijoiden joukko sekä kasa konsultteja koko HR:n hiekkalaatikolta. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa. Etätyötä olemme tehneet jo perustamisvuodesta 2008.

Ei aiot heti flytät (eli lähte tois pual jokke) vaa laiteta taloks Logomoho ihan pysyväste.

Työ edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Kummone mun sit tarttis olla?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

HR:n perusprosesseja automatisoivan robotin esittelemme myös työkavereinasi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan ”olek sääki viäl henkis” -tason tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: aiempaa HR-alan kokemusta ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Turkulaisesta tarkkaavaisuudesta tuskin on haittaa.

Kui mää sit teil tulisi?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Integratalaisena opit, että ”mä joka päivä töitä teen” on totisesti vain Matin ja Tepon ikivihreä. Meillä pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja humaanilla huolenpidon mallilla:

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Onhan kaiken takana ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. Suomen parhaan työpaikan sekä yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä. Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä (et tul sääki ny tommottis vaa). Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisiks jo hakke? Mukku nämäki olis viäl hyvä lukke:

Kui mää sit hae? Näin haet turkulaiseksi integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.8.2021 klo 23:59 mennessä tämän linkin kautta.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Sinun on tarkoitus startata työskentely Turussa (tai missä ikinä oletkin) esimerkiksi elokuussa 2021. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Haastattele meitä!

Voit myös haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580. Vastaamme tiedusteluihin (tai puhelimeen) lomakaudesta johtuen 19.7. alkaen.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa tarvittaessa 19.7. alkaen Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.

 Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Hae tehtävään

Avainsanat: HR-asiantuntija, HR-alan työpaikat

Haku alkaa ja päättyy

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!