Intresseanmälan Platschef GRK Sverige

GRK är en modern koncern inom infra/rail som växer längs Norrlandskusten. Vi söker nyskapande medarbetare med ett stort engagemang som vill vara med på resan till att inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Våra grundvärderingar präglas av en stark företagsanda, där medarbetarna får stor frihet och ansvar i sitt arbete. För att möta marknaden söker vi erfarna och engagerade platschefer som erbjuds ett utvecklande arbete tillsammans med drivna kollegor på en arbetsplats som präglas av samarbete och högt driv.

Om tjänsten

Som platschef inom GRK Infra har du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna kan se olika ut beroende på projekt samt i vilket skede projektet befinner sig men innebär i helhet att du leder samarbetet med kunden, det egna teamet och med underentreprenörer. Detta kräver ett bra ledarskap och en god samarbetsförmåga där du ansvarar för att driva ditt team mot gemensamma mål och självständigt leda arbetet från kontrakt till överlämnande.

Din profil
Vi söker dig som trivs i en roll med helhetsansvar för samordning och personal. Du har kunskaper i projektplanering, kalkyl och ekonomisk uppföljning och vi förutsätter att du är van vid ekonomiskt ansvar och kunnig inom avtals- och entreprenadjuridik. Som person är du ambitiös och med förmåga att entusiasmera din omgivning. Vi söker dig som trivs med att leda personal mot uppsatta mål samt är strukturerad och metodisk i ditt arbete. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och långsiktiga relationer med både kunder och andra intressenter.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning med inriktning byggingenjör eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
  • Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roll inom byggbranschen.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Finska är meriterande.
  • B-körkort är ett krav.

Övrig information

Placering: Norrbotten eller Västerbotten

Vi erbjuder

  • Högre lön än genomsnittet. GRK värderar kompetens hos sin personal.
  • Bonusprogram
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling

Ansökan

Är du intresserad och har frågor om tjänsten kan du kontakta:

Jenny Kostet HR-chef, jenny.kostet@grkinfra.se alt. 070-5770031

Mika Mäenpää VD, mika.maenpaa@grkinfra.se alt. 073-6201399

Välkommen med din intresseanmälan!

Första ansökningsdatum:
Typ av anställning: Tillsvidare, heltid.

GRK Sverige AB

GRK Sverige AB:s breda tjänsteutbud täcker in alla delområden inom Sveriges infrastrukturbyggande. GRK behärskar även de mest krävande teknikerna inom infrastrukturområdet och arbetar med entreprenader av alla storlekar och kontraktstyper. GRK Sverige AB söker en ny medarbetare med kompetens och erfarenhet inom ingående delar i produktionen med målbilden att kunna leverera enastående projekt till våra beställare. Som bolag är vi i en spännande utvecklingsfas där vi kommer inta positionen som norra Sveriges förstaval inom infrastrukturbranschen. Vi kommer under 2023 stärka det redan drivna team som ambitiöst jobbar här idag.

The versatile services of GRK Sverige AB cover all aspects of infrastructure construction in Sweden. GRK masters even the most demanding infrastructure technologies and manages projects of all sizes – regardless of the type of contract. GRK Sverige AB’s operating system is certified as a management system in accordance with ISO 9001, and it also complies with the ISO 14001 standard.

Plats: Teknikvägen 13, 961 50 Boden
Logo

Intresseanmälan Platschef GRK Sverige

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!