Invoicing Support Manager

Etsimme laskutustiimimme vetäjäksi rautaista myyntilaskutuksen ja esihenkilötyön ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli n. 85 MEUR ja laskutustiimin vastuulla on kaikkien tuotteidemme myyntilaskutus sekä saatavien valvonta. Lisäksi tiimi vastaa laskutukseen liittyvästä asiakaspalvelusta ja laskutusprosessien kehittämisestä.

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä toimit 10 henkilön laskutustiimin operatiivisena esihenkilönä. Vastuullasi on tiimisi henkilöstötyytyväisyys ja menestymisen edellytyksistä huolehtiminen sekä osaamisen kehittäminen. Olet tiimin suunnannäyttäjä, visionasi maailmanluokan asiakaspalvelun tuottaminen. Annat tiimillesi vastuuta ja vapautta huolehtia itsenäisesti operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä yhteistyössä sinun ja muiden sidosryhmien kanssa. Tuet tiimisi ammatillista kasvua ja kannustat kokeilukulttuuriin. Laskutus, saatavien hallinta ja asiakastyytyväisyys ovat toimintasi ja tiimin menestyksen mittarit. Toimit myös osana asiakaspalveluyksikön management-tiimiä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Aiempaa kokemusta tai ymmärrystä myyntilaskutuksesta ja perinnästä
  • Kokemusta laskutusjärjestelmien käyttöönottoprojektien läpiviennistä
  • Näyttöjä laskutusprosessien kehittämisestä
  • Kokemusta esihenkilönä tai tiiminvetäjänä toimimisesta
  • Strategista näkemystä ja visiota mihin suuntaan toimintaa pitää viedä
  • SaaS-maailman ymmärrystä
  • Hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja, kykyä kuunnella ja vaikuttaa
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin taito on eduksi

Näillä eväillä menestyt tehtävässä

Kokemuksesi myötä hallitset suuria asiakokonaisuuksia ja pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti sekä tuot meille uusia näkemyksiä toiminnan kehittämiseen. Laskutustiimi toimii osana asiakaspalvelua ja asiakkaan täytyy olla numero yksi kaikessa tekemisessäsi. Tiimin koutsaaminen ja arvojemme mukaan toimiminen on sinulle tärkeää. Olet tiimipelaaja ja toimit roolimallina muille. Henkilönä olet empaattinen ja helposti lähestyttävä, mutta määrätietoinen. Toivomme sinulta työssäsi tavoitteellisuutta ja itseohjautuvuutta.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltämme rohkeutta sekä ketteryyttä. Laskutustiimi työskentelee laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden ja yrityksemme eri osastojen kanssa, joten sosiaalisuus ja yhteistyökyky ovat työntekijöidemme valtteja. Ammattitaitoinen laskutuksen asiantuntijatiimimme on palkittu Visma Solutionsin vuoden parhaana tiiminä 2021.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon yli 300 hengen työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja urakehityksen. Asetamme korkeita tavoitteita ja olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos tiedät olevasi oikea henkilö tehtävään, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 30.1.2022.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpisteesi voi sijaita joko Helsingissä, Lappeenrannassa tai Lahdessa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Director Anne Välimaa, anne.valimaa@visma.com. Tiedustelut puhelimitse numerosta 050 4869 283 torstaina 13.1. klo 15-16, perjantaina 21.1. klo 8-9 tai keskiviikkona 26.1. klo 9-10.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!