Isännöitsijä

Isännöintiliiga jatkaa kasvamista ja vahvistaa organisaatiotaan! Oletko sinä etsimämme ISÄNNÖITSIJÄ Hyvinkää-Riihimäki-Loppi alueelle?

 

Isännöintiliiga Oy syntyi yrittäjä Juho Ojanperän ajatuksesta tarjota laadukasta ja tehokasta isännöintipalvelua. Perheyritystausta ja pitkä kokemus kiinteistöalalta kypsyttivät ajatuksen isännöintitoimistosta, joka on alan edelläkävijä ja tarjoaa laadukasta, eli oivallista isännöintiä. Tänä päivänä Isännöintiliiga palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti ja pääpaikka sijaitsee Hyvinkäällä

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti isännöitsijän tehtävistä, eli toteutat taloyhtiöiden hallinto, talouden hoitoa ja kunnossapidon johtamista hallituksen kanssa sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Pyörität taloyhtiön arkea ja olet asukkaiden ja sidosryhmien tärkein kontakti.

Tehtävään valittavalta edellytämme ymmärrystä ja valmista osaamista tehtävän hoitoon. Olet joustava, yhteistyökykyinen ja tartut tehtävien hoitoon itsenäisellä otteella. Osaat löytää ratkaisut ongelmiin ja kehität kiinteistöille lisäarvoa. Toimit ennakoiden ja osaat organisoida aikatauluja. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Olet kehitysmyönteinen ja osaat hyödyntää nykyaikaisia toimintatapoja ja tietotekniikkaa. Tehtävän hoito edellyttää osallistumista iltakokouksiin. Koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta arvostamme alan tutkintoa.

 

Miksi hakisit Isännöintiliigalle?

 • Arvostamme monimuotoisuutta ja osallisuutta. Pyrimme luomaan kannustavan ja osallistavan työympäristön, jossa jokainen voi menestyä.
 • Yrityksemme on sitoutunut tekemään positiivisen vaikutuksen, ja työntekijämme ovat intohimoisia työssään.
 • Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen, jotta voit oppia ja kehittyä urallasi.
 • Meillä on vahva tiimi omistautuneita ja lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja parempaan tekemiseen.
 • Yrityksemme tarjoaa kilpailukykyiset palkat ja edut.
  • Kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Alan osaavimmat ja mukavimmat työkaverit
  • Tulospalkkaus
  • Laaja työterveyshuolto

 

Kaiken kaikkiaan yrityksessämme työskentely voi tarjota sinulle mahdollisuuden olla osa jotain erityistä ja olla mukana tekemässä asioita paremmin.

Haku tehtävään päättyy 3.12. Tehtävä on vakituinen ja täytetään rekrytointitoimeksiantona Eezyn hoitaessa prosessin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Jätä tietosi hakujärjestelmään riittävien taustatietojesi ja osaamistietojesi sekä palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyltä Iris Huttula, 050 525 4882.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Isännöintiliiga Oy

 

 

 

Logo

Isännöitsijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!