Isännöitsijä

Vahvistamme isännöinnin tiimiämme ja haemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä isännöitsijää.

Seitsemäntoista hengen isännöinnin tiimimme koostuu vahvoista kiinteistöhallinnon ammattilaisista, teemme töitä yhdessä toisiamme tukien ja sparraten. Teemme yhteistyötä myös muiden tiimiemme kanssa, joten näet laajasti isännöinnin merkityksen koko konsernin toiminnassa.

Etsimme joukkoomme käytännönläheistä isännöinnin osaajaa, joka nauttii monipuolisesta toimenkuvasta ja selkeästä omasta vastuualueesta.

Tehtäviisi kuuluvat omien vastuukiinteistöjesi kokonaisvaltainen hoito huolehtien asumisen asiakaspalvelusta, kiinteistöjen taloudesta ja kunnosta yhdessä tiimisi ja yhteistyöverkostomme kanssa.

Sinulla on soveltuvan koulutustaustan lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemus isännöitsijänä toimimisesta. Olet omatoiminen, tartut töihin positiivisella asenteella ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti.

Tarjoamme kiinnostavat, haastavat ja monipuoliset työtehtävät, joihin saat kattavan perehdytyksen ja oman tiimisi sekä koko työyhteisömme tuen. Meillä osaamisesi syvenee osaavien kollegoiden tuen, ajantasaisten koulutusten, tietopalveluiden ja oppimisympäristön avulla. Työskentelemme Myllytullissa pääosin joustavan toimistotyöajan puitteissa.

Henkilöstömme hyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat meille tärkeitä asioita.  Panostamme hyviin henkilökuntaetuihin ja työvälineisiin, viihtyisiin työtiloihin sekä henkilökunnan koulutukseen. Kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme ja käytössämme ovat alan parhaimmat järjestelmät. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä etätyömahdollisuus eli voit halutessasi yhdistää sekä etätyön edut että toimistolla työskentelyn. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja palkitsemiset. Nämä näkyvät henkilöstössämme työtyytyväisyytenä ja pysyvyytenä – meillä viihdytään hyvin.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa maaliskuussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 31.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Liitä mukaan CV:si ja ilmoita hakulomakkeeseen palkkatoiveesi. Lisätietoja antaa isännöintipäällikkö Jouni Hautamäki puh. 044 710 8194 tai jouni.hautamaki@sivakka.fi .

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Sivakka-Yhtymä

Sivakka on tunnettu oululainen vuokratalokonserni, johon kuuluu emoyrityksen lisäksi kolme tytäryritystä. Konsernin liikevaihto on noin 60 ME, yhtiöt omistavat yli 8400 asuntoa ja konsernissa työskentelee yli 120 henkilöä.

Sijainti: Myllytullinkatu 4, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!