Isännöitsijä

TVT Asunnot Oy, Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
Hae tähän työpaikkaan

Etsimme huipputiimiimme uutta

Isännöitsijää

 

Onko isännöitsijän työ unelmaduunisi, mutta haluat viettää aikaa myös perheesi kanssa? Jos vastasit kyllä, olet oikealla polulla. Meillä arvostetaan myös työntekijöiden vapaa-aikaa. Saat sopivan työkuorman ja hyvin vähän iltakokouksia. Loistavat työkaverit, ison yhteisön tuki ja hyvät edut tulevat kaupan päälle.
 

Asuvan asukkaan asialla

Vastuullasi on toistatuhatta kotia ja näihin liittyy erittäin monipuolinen työkenttä. Huolehdit, että kiinteistöjen ylläpito ja muut palvelut toimivat suunnitellusti. Taloudellisella vastuullasi on kiinteistöjen budjetit, talousseuranta sekä pienemmät toimittajakilpailutukset. Työt sujuvat moderneilla työvälineillämme.

Olet asukkaiden tavoitettavissa ja ratkot asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti esiin tulevia pieniä ja suuria haasteita. Myös vuosittaisten asukaskokousten järjestäminen kuuluu tehtäviisi. Työsi on pääosin päivätyötä, josta hallinnollinen työ toimistolla vie osan, mutta on tärkeää myös jalkautua kentälle asukkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden pariin.

 

Asukkaan asioiden empaattinen, tasapuolinen ja jämäkkä hoitaminen ovat avainasemassa

Sinulta löytyy jo muutama vuosi kokemusta isännöinnistä, kiinteistöhuollosta tai kiinteistöalasta ylipäätään. Tehtävä edellyttää ammattikorkeakoulutasoista koulutusta tai muutoin hankittuja vastaavia taitoja sekä hyviä IT-taitoja. Isännöinnin ammattitutkinto on eduksi. Tarvitset työssäsi sekä suullisesti että kirjallisesti sujuvaa suomea ja asukkaiden kanssa usein myös englantia. Edustat yritystä asiakaslähtöisesti ja vuorovaikutuksesi kaikkiin yhteistyösuuntiin on uskottavaa ja aikaansaavaa. Olet kiinnostunut saamaan sekä suuret kokonaisuudet että pienet yksityiskohdat paikoilleen. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, jämäkkä ja aktiivinen; ja paineen allakin pyrit määrätietoisesti tavoitteeseesi. Varmistat, että kustannukset pysyvät annetuissa raameissa ja samalla asiakaslaatu halutulla tasolla. Sinun on tärkeää sisäistää yhtiön yhteiskunnallinen tehtävä kohtuuhintaisen asumisen tuottajana. Kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyöstä nauttiminen helpottaa tässä tehtävässä huomattavasti, sillä yhteistyötä tehdään niin talon sisällä kuin ulkopuolellakin. Tarvitset työssäsi ajokorttia ja omaa autoa.
 

Merkityksellistä työtä parhaan tiimin kanssa

Meillä TVT:llä saat hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisesti ja tehdä päätöksiä kiinteistöissä varsin itsenäisesti. Yhtiö on ISA-auktorisoitu ja valittu vuonna 2019 vuoden ISA-yritykseksi. Jos yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi. Yhteisössämme on myös tärkeää, että tiimin sisällä on hyvä henki - apua saa aina, kun pyytää ja huumori kukkii nostamassa tunnelmaa. Olemme itsenäinen osakeyhtiö, mutta kaupunkiorganisaatioon kuuluminen takaa etuja, esimerkiksi pitkällä alan kokemuksella pitkät lomat. TVT Asunnot on tutkitusti työyhteisö, jossa viihdytään. Me TVT:llä haluamme tehdä työtä, jolla on merkitystä.
 
Kiinnostuitko? Sitten vain hakemusta laatimaan.
 
Lisätietoja antaa 21.11.2023 alkaen isännöintipäällikkö Kimmo Tilli, p. 02 262 6065 arkisin klo 8-16.
 
 
 

Haku alkaa ja päättyy

TVT Asunnot Oy

TVT Asunnot Oy on Turun seudun suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiöllä on alueella yli 11.000 kohtuuhintaista ja laadukasta vuokra-asuntoa kerros-, rivi- ja pientalokohteissa. Yhtiön tavoitteena on ylläpitää ja edistää hyvää ja turvallista asumista sekä asuinympäristön viihtyisyyttä toimimalla ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Yhteistyötä kanssasi tällä kiinteistöalan näköalapaikalla tekee noin 70 osaavan ammattilaisen joukko. Lue lisää TVT Asunnoista www.tvt.fi.

Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku
https://www.tvt.fi/rekry
Logo

Isännöitsijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!