IT-asiantuntija, kaksi positiota

Data-Enter Oy
Kauppakatu 50, Varkaus
vakituinen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Tule meille IT-asiantuntijaksi Varkauteen!

Data-Enter etsii vahvistusta IT-asiantuntijatiimiinsä. Data-Enter tarjoaa asiakkaille kattavaa ICT-palvelua Kuusamosta Varkauteen koko Itä-Suomen alueella.

IT-asiantuntijamme hoitavat yritysasiakkaidemme it-infrastruktuurien ylläpitoa ja kehitystoimia pääosin etäyhteyksiä hyödyntäen. Työhön kuuluu itsenäistä työskentelyä ja päätöksen tekoa sekä tiimityöskentelyä niin kollegojen kuin asiakkaiden kanssa. Tässä tehtävässä tukenasi on rautaisten ammattilaisten muodostama tiimi, jossa vaativan asiantuntijatyön vastapainona kukkii hersyvä huumori. Tässä tiimissä et jää koskaan yksin, vaan voit luottaa siihen, että tiiminvetäjä on aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan asiassa kuin asiassa. 

 

Haemme kahta asiantuntijaa hieman erilaisiin osaamisprofiileihin.

Junior IT-asiantuntija

Voit olla aktiivinen uran alkutaipaleella oleva kehittymishaluinen tiimityöskentelijä, joka käy pelkäämättä tehtäväjonojen kimppuun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja riittävästi ongelmanratkaisukykyä. Työhön kuuluu myös itsenäistä työskentelyä ja päätöksen tekoa, mutta painotamme tiimityöskentelyä niin kollegojen kuin asiakkaiden kanssa. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi erilaisissa asiakasympäristöissä.

Kokenut IT-asiantuntija

Haemme ICT-alalle kouluttautunutta tiimityöskentelijää, jolla on osaamista palvelinympäristöistä ja niiden hallinnasta sekä kykyä kehittää haastavia ympäristöjä yhdessä asiakkaan kanssa. Pystyt myös konsultoimaan arkkitehtuuriratkaisuja uusasiakashankinnassa. Tähän tehtävään tulee kuulumaan myös hybridipilvitoteutuksia, joihin sinut tullaan tarvittavilta osin kouluttamaan. 

Etsimme kokemusta omaavaa ammattilaista, mutta painotamme ennen kaikkea aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä kehittymishalua. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja riittävästi ongelmanratkaisukykyä.

Työpiste sijaitsee Kajaanissa Varkaudessa ja alkuun päästyäsi etätyöskentely on myös mahdollista. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jyrki Leinonen, puh. 044 7344 569 ja tuotantojohtaja Matti Kanervo, puh. 044 7344 341.  

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu ja haastattelemme soveltuvimmat hakijat viikon 8 aikana. Nyt kannattaa olla nopea, koska haluamme löytää tiimiä täydentävän osaajan mahdollisimman pian.

Varaamme loppuvaiheeseen edenneille hakijoille mahdollisuuden keskustella tiimin kanssa ja tutustua mahdollisiin uusiin työkavereihin.

 

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Windows-työasemat
 • MS 365
 • toimistosovellukset
 • tiimityötaidot

Lisäksi eduksesi on:

 • palvelimien tuntemus
 • tietoliikenneverkot
 • vuorovaikutustaidot
 • ongelmanratkaisutaidot

Tarjoamme

 • Lounasetu
 • Hyvinvointietu (hieronta)
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Työmatkalippu
 • Laaja työterveyshuolto
 • Laajat vakuutusedut
 • Polkupyöräetu

Työskentelemme avoimuutta ja jatkuvaa kehittämistä painottavassa ilmapiirissä ja monipuolisten työvälineiden tukemana. 

Data-Enter Oy

Tarjoamme IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti. Avullamme yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Palvelumme ja ratkaisumme muodostuvat alan parhaista tuotteista ja palveluista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimimme tällä hetkellä alueellisesti Etelä- ja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Kuusamossa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamamme palvelu on 100% kotimaista, sekä tietoturva- ja laatusertifioitua.

 

Data-Enter on Kaisanet Oy:n tytäryhtiönä osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli 120 vuoden historia.

Logo

IT-asiantuntija, kaksi positiota

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!