IT-asiantuntija, kaksi positiota

Data-Enter Oy
Telitie 1D 80100 JOENSUU
vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Tule meille IT-asiantuntijaksi Joensuuhun!

 

Meillä DataEnterillä on tarvetta osaajille ja etsimme joukkoomme vahvistuksia. Haemme kahta asiantuntijaa monipuolisiin osaamisprofiileihin.

Meillä on työpaikkoja tarjolla järjestelmäasiantuntijoille Joensuun palvelutiimiimme. Työskentelypisteesi tulee olemaan asiakkaallamme, jolle tuotamme ICT - palveluiden tuen ja ylläpidon. Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa heidän palveluympäristönsä kehityksessä. Palvelutiimimme tuottaa tuki- ja ylläpitopalvelua asiakkaamme liiketoimintaympäristössä, sekä toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja monien eri sidosryhmien kanssa erilaisissa tehtävissä.

Tehtävät painottuvat pääosin Joensuuhun, mutta ajoittain myös tehtäviä voi olla asiakkaamme muissa Suomen toimipisteissä.

Asiantuntijan on oltava tiimipelaaja, mutta myös itseohjautuva ja pystyttävä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyn tukena ja apuna on kuitenkin aina oma tiimi, jonka kanssa asioita viedään yhdessä eteenpäin. Arvostamme palvelunhallinnan tuntemusta, systemaattista ja järjestelmällistä tekemistä, dokumentointitaitoa, sekä avointa ja huumorilla maustettua toimintaa tekemisen osalta. 

 

Junior IT-asiantuntija

Voit olla aktiivinen uran alkutaipaleella oleva kehittymishaluinen asiantuntija, joka käy pelkäämättä tehtäväjonojen kimppuun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja riittävästi ongelmanratkaisukykyä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi kokeneenempien kollegoiden kanssa sekä pystymme viemään sinun osaamistasi eteenpäin, jos sinulla itselläsi on siihen halua kehittyä.

Kokenut IT-asiantuntija

Haemme ICT-alalle kouluttautunutta asiantuntijaa, jolle on jo karttunut osaamista ServiceDesk -tukipalveluista ja Microsoft -ympäristöjen ratkaisuista. Arvostamme, jos sinulla on kokemusta palvelin-, verkko- ja tietoturvaratkaisuista. Tekninen osaaminen on tärkeää, mutta ennen kaikkea asenne ja halu kehittyä alalla osaajana. Yhteistyökumppaninasi on myös asiakkaan IT-asiantuntijat.

 

Toimintaympäristöstä johtuen osaajan on hallittava sujuva suomen ja englannin kieli.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kari Kuiri, puh. 040 163 7005 ja toimitusjohtaja Aki Keinänen, puh. 040 7154 461. 

 

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saapuu ja haastattelemme soveltuvimmat hakijat viimeistään viikolla 21. Nyt kannattaa olla nopea, koska haluamme löytää tiimiä täydentävät osaajat mahdollisimman pian.

 

 

 

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Windows-työasemat
 • MS 365
 • toimistosovellukset
 • kokemus ServiceDesk -työskentelystä
 • tiimityötaidot

Lisäksi eduksesi on:

 • palvelimien tuntemus
 • tietoliikenneverkot
 • englanti
 • suomi
 • vuorovaikutustaidot
 • ongelmanratkaisutaidot

Vaatimukset teknisestä osaamisesta eivät ole ehdottomia, sillä osaamista pystymme kehittämään kanssasi. Meillä ratkaisee ensisijaisesti persoona, asenne ja kehittymishalukkuus. Kerro siis laaja-alaisesti itsestäsi.

 

Työyhteisömme Joensuussa kaipaa siis vahvistuksia. Ilmianna itsesi nopeasti, koska tarvitsemme sinua mahdollisimman nopeasti auttamaan tiimiämme. Tiimimme koostuu tiiviistä ryhmästä, jossa tehtäviä viedään eteenpäin porukalla, eikä jätetä ketään pulaan. Mikäli koet olevasi seuraava jäsenemme, niin olethan meihin nopeasti yhteydessä, niin keskustellaan asiasta lisää.

Tarjoamme

 • Polkupyöräetu
 • Lounasetu
 • Hyvinvointietu (hieronta)
 • Laaja työterveyshuolto
 • Liikunta- ja kulttuurietu
 • Laajat vakuutusedut

Työskentelemme avoimuutta ja jatkuvaa kehittämistä painottavassa ilmapiirissä ja monipuolisten työvälineiden tukemana. 

Data-Enter Oy

Tarjoamme IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti. Avullamme yritykset voivat keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen ja kehittämiseen. Palvelumme ja ratkaisumme muodostuvat alan parhaista tuotteista ja palveluista ammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Toimimme tällä hetkellä alueellisesti Etelä- ja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Kuusamossa.

Henkilöstöllämme on laaja-alaista sertifioitua osaamista vaativiin ICT-järjestelmiin, niiden suunnitteluun ja käyttöönottoon, sekä jatkuvaan ylläpitoon. Merkittävä seikka on myös henkilöstön pitkä ja laaja työkokemus alalta, jolla voimme taata parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamamme palvelu on 100% kotimaista, sekä tietoturva- ja laatusertifioitua.

 

Data-Enter on Kaisanet Oy:n tytäryhtiönä osa Kainuun Puhelinosuuskuntaa, jolla on yli 120 vuoden historia.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!