IT-asiantuntija, Lehto Group Oyj, Kempele

Tervetuloa mukaan digitalisoimaan rakennusalaa!

Haluatko sinäkin hypätä edellärakentajien joukkoon ja rakentaa parempaa huomista kanssamme? Meillä on tahtotila olla edelläkävijä rakennusalalla myös digitalisaation hyödyntämisessä liiketoiminnassamme.

Etsimme juuri sinua IT-asiantuntijan rooliin Lehto konsernin palvelukseen Kempeleeseen (karttalinkki).

IT-tiimimme on ripeäliikkeinen, palvelualtis ja utelias kokeilemaan uusia teknisiä ratkaisuja. Teemme työtämme Lehdon asiakkaiden, työntekijöidemme ja ulkoisten sidosryhmiemme auttamiseksi heidän tehtävissään. Palvelumme fokuksessa ovat ihmiset. Arki ratkaisee ja siksi haluamme, että tietotekniikka on helppokäyttöistä ja luotettavaa. Toivommekin sinulta palveluhenkisyyttä, kiinnostusta monipuoliseen työnkuvaan ja taitoa nähdä asioita nykyhetkeä pidemmälle.

IT-asiantuntijan tehtävä voi osittain mukautua osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan: voit esimerkiksi järjestää talon sisäisiä tietojärjestelmäkoulutuksia tai toimia sovittujen tietojärjestelmien pääkäyttäjänä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutusta, tärkeintä on aiempi työ- tai harjoittelukokemuksesi IT-tuesta, halu oppia uutta ja taito etsiä tietoa. Osaat tulkata teknisiä asioita ymmärrettävälle suomen kielelle. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusymmärrystä laite- ja verkkopuolelta sekä ohjelmistoista.

Sinulta odotamme:
- Toisen asteen IT-alan tutkintoa
- Vähintään kolmen vuoden työkokemusta IT-asiantuntijan tehtävistä
- Aiempaa kokemusta IT-tuesta ja ylläpidosta
- Konesali- ja verkkoratkaisujen perustuntemusta ja osaamista
- Kokemusta ohjelmien ja Windows-käyttöjärjestelmien asennustehtävistä sekä erilaisten ongelmien ratkaisemisesta
- Tietoverkkojen perusteiden hallintaa (kytkimet ja langaton verkko)
- Microsoft Active Directory ja O365 osaamista
- Arvostamme Microsoft Azure osaamista
- Vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja ammattimaista palveluasennetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taidosta on etua

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. IT-tiimissämme on käytössä liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Kattavien luontaisetujen ohella palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. 

Jos saimme sinut kiinnostumaan, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 07.10.2022 mennessä. Kerro itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi, liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Jos haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä tietohallintojohtajaamme Jarmo Oikariseen p. 040 844 3442. Aloitamme haastattelut ja palkkaamme IT-asiantuntijan heti sopivan löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 435,9 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 844 3442
Sähköposti: jarmo.oikarinen@lehto.fi
Sijainti: Voimatie 6 B, 90440 Kempele
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!