IT-asiantuntija

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Haluatko työpäivääsi teknologioita, pääsynhallintaa, tietoturvaa ja alustojen modernisointia? Ja haluat myös vaikuttaa liiketoiminnan jatkuvuuteen ja sen kehittämiseen? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme IT-asiantuntija!

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme pirteällä työinnolla varustettua IT-asiantuntijaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Sarastiassa tehtävääsi kuuluvat liiketoimintamme IT- käyttöpalvelujen ylläpito-, tuki – ja kehitystehtävät. Toimit asiantuntijana Digi-käyttöpalvelut- tiimissä, joka hallinnoi Sarastian liiketoimintojen IT-palvelininfraa, pääsynhallintaa, konesali– ja kapasiteettipalveluja sekä toteuttaa Azuressa hallinnointi-  ja kehitystehtäviä.

Olet strategisesti merkittävässä roolissa kehittämässä Sarastian S365- palvelualustan IT-infraa Microsoft-pohjaisissa hybridi- ympäristöissämme. Teet säännöllisesti yhteistyötä teknisten toteuttajien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Seuraat teknologian kehitystä ja analysoit näiden vaikutusta vastuullasi oleviin IT- alueisiin. Työssäsi raportoit eteenpäin Digi -käyttöpalvelujen päällikölle.

Miksi Sarastia?

  • Ajoitus: pari vuotta sitten tapahtuneen fuusion jälkeen olemme päässeet hyvään tekniseen kehitysvauhtiin. Toimintamme on kestävällä pohjalla ja olemme hyvin kartalla tekemisessämme.
  • Dynaamisuus: tavoitteenamme on kiihdyttää Sarastian asiakkaiden HR- ja talouspalvelujen digitalisaatiota ja tuottaa Sarastialle digiloikka, joka mahdollistaa strategisten tavoitteiden toteutumisen. Pääset osaltasi teknisesti modernisoimaan käyttöpalvelujamme, varmistamaan niiden tietoturvaa ja sujuvaa hallintaa sekä toteuttamaan monisäikeistä Azure-teknologioihin pohjautuvaa alustaamme.
  • Sijainti: Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten töitä voit tehdä missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä.

Toivomme sinulta:

  • Kykyä hallinnoida ja kehittää pääsynhallintaa, infrastruktuuria ja tietoturvaa.
  • Osaamista seuraavissa teknologioista: Windows- palvelimet ja -verkot, Active Directory ja Azure Active Directory.
  • Vahvaa IT-infran kokemusta (yli 3 v.) Microsoft-pohjaisissa ratkaisuissa sekä moniasiakasympäristössä toimisesta. Aiempi kokemus käyttöpalveluista  palvelukeskustyyppisessä organisaatiossa on eduksesi.
  • Oma-aloitteisuutta ja rohkeutta kehittää toimintatapojamme sekä toimia proaktiivisesti.
  • Hyviä neuvottelu-, viestintä-, ja ryhmätyötaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. 
  • Mahdollisesti  vankeempaa osaamista M365-/Azure IaaS -ympäristöistä tai teknisen tietoturvan kehittämistehtävistä.  
  • Tehtävään soveltuvaa AMK tasoista tutkintoa teknisellä painotuksella

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpalvelupäällikkö Ari Valli  (0403075060) 22.11. klo 10-11  ja 25.11. klo 14-15. Voit olla myös yhteydessä Ariin sähköpostitse ari.valli@sarastia.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2022 mennessä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan aikana. Älä siis suotta odottele viimeisiin päiviin asti ennen kuin lähetät hakemuksesi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu aina soveltuvuusarviointi tai kykytestaus.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Toinen Linja 14, Helsinki
Logo

IT-asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!