IT-Projektipäällikkö, Graniitti Services Oy

Graniitti Services Oy, www.graniittiservices.fi, on Suomalainen vuonna 2017 perustettu asiantuntijayritys. Työskentelemme Suomen merkittävimmissä yrityksissä ja olemme erikoistuneita hanke- ja projektijohtamiseen, ketteriin rooleihin, laadunvarmistukseen, liiketoiminta- ja palvelumuotoiluun. Mahdollistamme ja varmistamme aina asiakkaillemme onnistuneen muutoksen ja projektin läpiviemisen. Olemme teknologia- ja menetelmäriippumattomia ja voimme vastata asiakkaidemme koko hankkeesta, tai sen yksitäisistä osista, tilanteesta riippuen.

Graniitti Services jatkaa vahvaa kasvamista, olemme juuri muuttaneet uusiin, isoihin, edustaviin tiloihin meren äärelle, Espoon Keilaniemeen.Uusiin tiloihimme mahtuu nyt myös uusia kollegoita!
Siksi haemme nyt sinua: kokenutta ja osaavaa:

IT-Projektipäällikköä

Tehtävä:

Tulet työskentelemään erilaisissa muutoshankkeissa ja -projekteissa, joko projekti- tai hankepäällikkönä, tuoteomistajana tai vastaavissa rooleissa. Projektit ovat vaativia ja vaihtelevia, asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Tämä tekee tehtävästä haasteellisen, mutta myös monipuolisesti palkitsevan – ja pääset osallistumaan ja näkemään hyvinkin erilaisten asiakasyritysten organisaatioita ja muutoshankkeita. Tyypillisiä tehtäviä ovat osaamisestasi riippuen: ✔️Esiselvitykset ja vaatimusmäärittelyt ✔️Hankinta- ja tarjousprosessien läpivienti ✔️Projekti- ja muutosjohtaminen ✔️Laadunvarmistus

Toivomme sinulta:

Toivomme, että olet esimerkiksi tradenomi, KTM tai DI, ja että sinulla on vähintään 10 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Edellytämme, että projektiluontoinen työskentelytapa on sinulle ominaista, ja osaat johtaa systemaattisesti asioita ja projekteja. Lisäksi johdat ihmisiä positiivisella ja valmentavan kannustavalla otteella. Lisäksi toivomme, että sinulla on: ✔️ Luontainen halu ratkaista ongelmia ✔️Kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ✔️Itsenäinen työote ✔️Kokemusta ohjelmistokehitys- ja/tai tietohallintoprojektien johtamisesta ✔️Projektihallinnan ja ketterien menetelmien tuntemus ✔️Hyvät kommunikaatio- ja viestintätaidot, niin suomeksi kuin englanniksi ✔️Kokemusta kansainvälisistä ja monikulttuurisista tiimeistä.
Näiden lisäksi toivomme, että siedät stressiä ja aikataulupainetta, johdat tiimiäsi omalla hyvätuulisella esimerkilläsi ja onnistut pitämään projektit aikataulussa ja budjetin rajoissa, vaikka eteen tulisikin yllätyksiä.    

Tarjoamme sinulle:
Olemme alan parhaimpia työpaikkoja – panostamme ammattitaitoon ja laatuun, jonka johdosta meillä on tyytyväisiä ja lojaaleja asiakkaita ja voimme tarjota sinulle alati vaihtuvia ja mielenkiintoisia projekteja. Me välitämme ihmisistä, olemme arvostettu työnantaja ja tiimissämme vaihtuvuus on pieni. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kannustavassa ja sparraavassa ilmapiirissä, jossa sinun työpanostasi arvostetaan ja saat tukea loistavilta kollegoiltasi.  Pääset kehittymään urallasi ja tarjoamme mahdollisuuksia sinua kiinnostaviin koulutuksiin sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Uudet toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilarannassa, ja työskentelemme joustavasti omalla toimistollamme, asiakkaidemme toimitiloissa ja usein myös etänä. Työsuhde on vakituinen ja  alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana.  

Tästä rekrytoinnista vastaa rekrytointipartnerimme Adiente Oy. Mikäli tämä kuulostaa tehtävältä, jonka sinä haluaisit, rekisteröi cv:si ja hakemuksesi heti, tai viimeistään 15.4.2023. Aloitamme haastattelemme heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten ilmoita itsestäsi asap! Lisätietoja tehtävästä antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, efh@adiente.fi, tai 040 510 7700.
(kuva, Keva, www.keva.fi)

Haku alkaa ja päättyy

Adiente

Adiente Oy on vuonna 2005 perustettu pieni ja kokonaisvaltainen HR talo.  Olemme erikoistuneet rekrytointeihin, pitkäaikaisiin henkilöstövuokrauksiin, tiimikehitykseen sekä henkilö- ja ryhmäanalyyseihin. Teemme myös outplacement toimeksiantoja sekä Business Coachingia, yksilö ja tiimitasolla. Autamme myös yrityksiä ja organisaatioita HR konsultoinnin muodossa.

Adiente Oy sijaitsee Espoossa, ensisijaisena toimintaympäristönään pääkaupunkiseutu, Business Coahingia teemme koko Suomessa. Lue lisää meistä sekä toimintatavastamme sivuillamme www.adiente.fi
Sähköposti: info@adiente.fi
Sijainti: Keilaranta 1
Logo

IT-Projektipäällikkö, Graniitti Services Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!