IT-projektipäällikkö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää ja asiakaslähtöistä   

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullesi kuuluvat hankkeiden/projektien kokonaisvastuullinen ja tuloksellinen johtaminen, projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Valittavana henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja dokumentaatiotaidot. Olet diplomaattinen, mutta omaat riittävän napakkuuden ja vahvan neuvottelukyvyn asiakkaaseen, omaan henkilöstöön ja toimittajiin haastavissa tilanteissa.

Työstettävien hankekokonaisuuksien ja projektien koko ja laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan.  Työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaan, tiimisi, toimittajien ja muiden Sarastian  asiantuntijoiden kanssa. Onnistumistasi mitataan taloudellisesti, laadullisesti ja asiakastyytyväisyyden kautta.

Edellytämme IT-projektipäälliköltämme

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä asiakaslähtöisestä projektityöstä yli 3 vuotta, hallitset niin ketterät kuin perinteisemmätkin projektinhallintamenetelmät
 • aikaisempi projektihallinnan koulutus ja/tai -sertifiointi
 • erinomaisia yhteistyö-, dokumentaatio- ja viestintätaitoja
 • napakkuutta ja johdonmukaisuutta haastavissa tilanteissa
 • paineensietokykyä
 • aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
 • oma-alotteisuutta ja itseohjautuvuutta
 • kykyä toimia tehokkaasti verkottuneessa, hajautetussa organisaatiossa
 • positiivista ja reipasta asennetta
 • kokemusta monitoimijaympäristöistä projekteissa
 • vahva kuntatoimijoiden prosessiasiantuntemus sekä tulevien hyvinvointialueiden tuntemus katsotaan eduksi!

Sarastia tarjoaa sinulle avainpaikan julkisen sektorin rakennemuutokseen työssä, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan. Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten töitä voit tehdä missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä.

Laitathan hakemuksesi meille palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 24.5.2022. Rekrytointeja voidaan tehdä jo hakuajan kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa digijohtaja Virva Autio, s-posti: virva.autio@sarastia.fi,  puh. 050 528 4558.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!