IT Specialist

Etsimme kehittämisestä syttyvää ja positiivisella asenteella varustettua IT Specialistia.

Väre on Suomen kapinallisin energiayhtiö, jossa työskentelee yli 40 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa ja salkunhallinnassa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin. Meille IT ei ole hidaste, vaan modernin liiketoiminnan mahdollistaja.

Tehtävässä päävastuusi on IT-prosessien, tietoturvan ja tietosuojan kehittäminen sekä niihin liittyvä kumppanihallinta. Pidät datamme turvassa ja huolehdit järjestelmien jatkuvuudesta, vastaamalla jatkuvasti muuttuviin tietoturva- ja tietosuojavaatimuksiin.

Osallistut myös vahvasti järjestelmäarkkitehtuurin kehittämiseen, missä pystyt kääntämään monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet selkeäksi määrittelyksi ja varmistamaan niiden toteutumisen. Työskentelet kädet savessa yhdessä järjestelmävastaavien kanssa viedäksesi projektit maaliin aikataulussa ja budjetissa. Autat myös liiketoimintojamme onnistumaan tarjoamalle heille laadukkaat järjestelmät ja työkalut.

Kaipaamme seuraavanlaista osaamista:

 • Vähintään kahden vuoden kokemus IT:n, tietoturvan tai järjestelmien kehittämisestä
 • Kokemusta kumppanihallinnasta ja kilpailuttamista
 • Näyttöjä onnistuneista järjestelmien käyttöönotoista ja niiden kehittämisestä
 • Positiivista ja ”kädet savessa” -asennetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme:

 • Vastuuta ja vaikutusmahdollisuutta
 • Menestymistä kasvuhaluisessa, kapinallisessa ja datalähtöisessä energiapalveluyhtiössä, joka haastaa toimialaa ja muuttaa koko maailmaa
 • Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit moderneissa toimistoissamme tai etäyhteyksien päässä
 • Hyvät työsuhde-edut sekä kattava työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja hyvinvointituki.

Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa.
 

Tule työkaveriksemme energiseen joukkoomme!

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.11.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa CDO Niko Pehkonen p. 044 541 3997

 • pe 15.10. klo 14:30-16:00
 • pe 22.10. klo 14:30-16:00
 • tai lähestyä linkkarissa milloin vain

Voit tutustua meihin muihin Väreläisiin täällä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: täysipäiväinen

Väre

Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme palvelubisneksessä. Varmistamassa, että asiakkaamme saavat parhaat palvelut paitsi tässä hetkessä myös silloin, kun sähköautot ja älykodit ovat jo arkipäivää. Kehitys kehittyköön, mutta perusasioiden täytyy sujua kaikissa elämäntilanteissa ja -vaiheissa.

Energia-alan muutoksen keskellä kehitämme etunojassa myös ympäristöystävällisempiä palveluita. Tuskin kuitenkaan tulemme pitämään siitä sen suurempaa meteliä. Vaikka kestävästä kehityksestä puhuminen on trendikästä, meille se on itsestäänselvyys. 

Yhden asian haluamme kuitenkin sanoa tässä ja nyt: Väreen kanssa sähköstä sopiminen hoituu aina selkokielisesti ja läpinäkyvästi. Jos emme jotain tiedä, kysymme. Ja yhdessä päädymme juuri sinulle parhaaseen ratkaisuun - ei enempää eikä vähempää. 

Me Väreellä käytämme kaiken energiamme arkesi sujuvoittamiseksi. Tänään, huomenna ja tulevaisuudessa.

Puhelin: +35837773131
Sijainti: Microkatu 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!