IT Team Lead

Kiinnostaako sinua tietää millaista on olla kasvuyhtiön teknologian keskiössä? Viihdytkö siellä missä ympärillä sattuu ja tapahtuu? Etsimme sisäiselle IT-tiimillemme vetäjää, joka yhdessä tiimin kanssa varmistaa, että ympärillä olevat yli 350 kollegaa voivat keskittyä omiin vahvuusalueisiinsa. 

Visma Solutions on yksi Suomen suurimmista SaaS-pilvipalveluita tarjoavista IT-taloista ja kasvamme kovaa vauhtia. IT-tiimin tehtäväkenttä on laaja ja monipuolinen, joten pääset työskentelemään hyvin erilaisten teknologioiden ja haasteiden parissa. Tiimi vastaa käytännössä koko yrityksen sisäisestä IT:stä, uusien työntekijöiden laitetilauksista ja asennuksista sekä työntekijöidemme päivittäisten IT-palveluiden toimivuudesta.

Mikä sinua meillä odottaa?

IT-tiimin vetäjänä vastuullasi on johtaa tiimiä ja huolehtia, että kollegoidemme päivittäiset tekniset ongelmat saadaan ratkaistua tehokkaasti. Vastaat myös yrityksen IT-hankinnoista ja kommunikoit tiiviisti taloustiimimme kanssa budjetointiin ja ennusteisiin liittyen. Sinulla on mahdollisuus luotsata yrityksemme teknologian suuntaa myös tulevaisuuteen ja olet tiiviisti yhteydessä eri osastojemme kanssa ratkaisemassa heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Pelikenttäsi on laaja ja pääset toteuttamaan itseäsi loistavan tiimin kanssa sekä tuomaan wow-elementtejä kollegoidesi arkeen. Pääset mukaan myös kansainväliseen toimintaympäristöön, sillä toimit yhteistyössä Visma-konsernin muiden yksiköiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Menestyminen tehtävässä edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Toivomme myös kokemusta IT-projektien tai IT-palveluiden johtamisesta sekä erittäin sujuvia kommunikaatiotaitoja niin suomeksi kuin englanniksi. 

Uskomme, että vahva ja monipuolinen kiinnostus eri teknologioita kohtaan on suuri etu tehtävässä. Mikäli alla olevat termit, palvelut ja toimittajat saavat sydämesi pamppailemaan, voit olla meille juuri oikea henkilö:

  • ITSM, RJ45, eSIM, HTTPS, DHCP, SaaS, DDoS, 5G, KVG, AD, MIM, SFP, NVMe, API, M1, TPM, IMEI, HDMI, iPaaS, DNS, ZeroTrust, VPN, DLM
  • Google Workspace, O365, MS Intune, FreshService, Lansweeper, Slack, Dell, Apple, Cisco, AWS, Azure, GCP

Johdat myös sisäisten prosessien ja työkalujen kehitystä yhteistyössä muiden tiimien kanssa. Yrityksemme vahvan kasvun myötä erityisesti onboarding-prosessin kehittäminen yhdessä People-tiimin kanssa on meille ajankohtainen teema ja tehtävän keskiössä. Ihmiset ovat muutenkin toimintamme ydin ja tämän vuoksi on tärkeää, että koet toisten työnteon edellytysten täyttymisen merkitykselliseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Visma Solutionsissa tavoitteenamme on olla viiden tähden ohjelmistoyritys. Meillä saat inspiroivia haasteita ja luot innovaatioita, jotka syntyvät avoimen kokeilukulttuurimme tuloksena. Näemme epäonnistumiset mahdollisuuksina oppia ja kasvaa. Kulttuurimme kannustaa sparraamiseen, toisten tukemiseen ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä perättäisenä vuonna. 

Tarjoamme sinulle yli 350 kollegan viihtyisän työympäristön, erinomaiset työkalut sekä monipuoliset edut hyvinvointiasi tukemaan. Monikansallinen Visma-konserni yhdistettynä ketterään työskentelytapaan Visma Solutionsissa luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavat kehittymismahdollisuudet.

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Työpisteesi voi sijaita joko Visma Solutionsin pääkonttorissa Lappeenrannassa tai Helsingin toimistossamme Triplassa. Tuemme etätyöskentelyä, mutta työn luonteesta johtuen toivomme läsnäoloa pääosin toimistolla ja valmiutta matkustamaan jonkin verran toimistojen välillä.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten tai viimeistään 31.5.2022 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Riku Tarkiainen (Director, Information Security and Data Privacy) ja Jenni Toropainen (Director, People Operations). Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!