IT-tukihenkilö

 

Ratkaisuidemme laadun varmistavat oma tuotekehitys, suunnittelu, tuotanto sekä asiantuntevat palvelut. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja vahvat tekijät tarvitsevat vahvat tukipilarit, siksi haemme Tampereen toimipisteelle nyt sinua,

IT-TUKIHENKILÖ

 

Tulet toimimaan kolmihenkisessä IT-tiimissä teollisuuden monipuolisessa ympäristössä eri IT-laitteiden ja järjestelmien parissa IT-tukihenkilönä. Tehtävät sisältävät esimerkiksi käyttäjien opastusta ja auttamista, laitteiden asennuksia, koneisiin ja laitteisiin liittyvien ongelmien ratkaisua, käyttäjätilien luontia ja verkkoyhteyksien tarkistamista.

Tukihenkilön rooli on asiakaspalvelutyötä ja ajoittain hektistä, joten tehtävässä tarvitaan palveluhenkisyyttä ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Ratkot teknisiä haasteita tehokkaasti, oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti. Tukitehtävät tulevat pääosin suomen kielellä, mutta ulkomaisten toimipisteiden kanssa toimiminen edellyttää myös englannin kielen taitoa.

 

Entä tekninen osaaminen?

Windows-käyttöjärjestelmät sekä erilaiset laiteasennukset ja tukitehtävät ovat sinulle tuttuja. Sinulta löytyy myös osaamista tai ymmärrystä esimerkiksi. Microsoft AD, Azure, M365, modernista keskitetystä päätelaitehallinnasta (Intune), lähiverkoista, Windows-palvelimista, virtualisoinnista, palomuureista, tietoturvasta.

Ensisijaisesti etsimme vuorovaikutteista henkilöä, jolla on intohimoa työskennellä ihmisten parissa. Takaamme sinulle huolellisen perehdytyksen tehtävään ja ylläpidämme osaamistasi jatkossakin. Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä monipuolisen työympäristön jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälistyvässä yrityksessä.

 

Kiinnostuitko?

Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista.

Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308

 

Hae tehtävää 3.10.2023 mennessä vaivattomasti ja tietoturvallisesti osoitteessa: eezypersonnel.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Koja-Yhtiöt Oy

Kotimaisen perheyhtiön vastuullisella otteella toimiva KOJA GROUP tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Tuotamme innovatiivisia teknologiaratkaisuja tehokkaasti ja turvallisesti, tavoitteenamme auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän omat energia- ja ympäristötavoitteensa. Lähes 90-vuotiaaseen konserniin kuuluu emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi Koja Oy ja Chiller Oy sekä näiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa, ja USA:ssa. Koja Groupin liikevaihto on n. 119 M€ ja henkilömäärä on n. 470. Tutustu meihin tarkemmin: www.koja.fi.

Sijainti: Tampere
Logo

IT-tukihenkilö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!