IV-asentaja uudiskohteeseen (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme osaavaa IV-asentajaa uudiskohteisiin Turkuun Pukkilan alueelle. Työn alustava kesto on 6kk, jonka jälkeen hyvällä tyypillä mahdollisuus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessä. Työt alkavat alkusyksyn aikana, joten hae heti!

Toivomme sinulta

Voit olla tuore alalle tulija tai jo ammattilaiseksi kehittynyt alan osaaja. Omaat reippaan otteen työhön ja hoidat työsi ammattitaidolla kiireisinäkin hetkinä. Viihdyt vaihtelevissa kohteissa ja pärjäät työssäsi suomen kielellä. B-ajokortti vaaditaan ja oman auton käyttömahdollisuus on iso plussa.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. IV-kanavien ja kannakkeiden asentamista, mittausta ja säätöä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään Talotekniikka-alan TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

IV-asentaja uudiskohteeseen (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!