Jakelija

Etsimme asiakkaallemme PKS Jakelu Oy:lle Pääkaupunkiseudulle

JAKELIJOITA

Haemme jakelijoita viemään osoitteelliset postit, kirjeet, aikakauslehdet ja pienet paketit tilaajille suoraan kotiovelle tai postilaatikkoon.

Oletko aamuvirkku vai aamuista nautiskelija?

Me työskentelemme joustavasti päivävuorossa noin neljä-kahdeksan tuntia maanantaista perjantaihin. Viikkotyöaikasi on noin 20-40 tuntia. Aamuvirkut aloittelevat työt jo aamulla seitsemän aikoihin ja hitaita aamuja arvostavat lähtevät liikkeelle myöhemmin aamupäivällä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja joustavasti nuorekkaassa ja kannustavassa työympäristössä. Työn aloitat kattavalla palkallisella perehdytyksellä ja saat tottakai työssäsi myös esihenkilön ja tiimin tuen. Työskentelemme helppokäyttöisillä moderneilla työvälineillä kuten mobiilissa toimivalla jakokirjalla. 

Tarjoamme TES:n mukaisen palkkauksen kaksi kertaa kuukaudessa. Siihen vaikuttaa mm. jaettavien tuotteiden määrä, reitin pituus ja reitin rakenne. Hyvästä työstä palkitaan bonuksilla ja mahdollisuuden urakkamaiseen työskentelyyn. 

Työsuhteesi alusta asti tarjoamme kattavat työterveyspalvelut Mehiläisessä.

Odotamme sinulta itsenäistä ja ripeää työotetta, positiivista asennetta ja pääkaupunkiseudun tuntemusta. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja työskentelet sujuvasti suomen- tai englannin kielellä. Olet vähintään 18 vuotias ja sinulla on oma auto sekä ajokortti. Oman auton käytöstä maksamme kilometrikorvauksen verottajan ohjeistuksen mukaan. 

Hae meille jos

olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen eikä sinulla mene sormi suuhun kiireen keskellä. Olet valmis työskentelemään vähintään kahtena - kolmena päivänä viikossa, olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja pidät liikkuvasta työstä.

Paikkoja on useita ja niitä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Minna Mansikkamäelle, puh. +358 40 571 1741 tai sähköpostilla minna.mansikkamaki@valtagroup.fi tai Olli-Pekka Niemitalolle, puh. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!