Jakeluautonkuljettaja, Jyväskylä

Vaikka lumi on vielä maassa, niin kevät ja kesä saapuvat kuitenkin kovaa vauhtia ja tästä syystä etsimmekin joukkoomme jakeluautonkuljettajia eripituisiin työsuhteisiin: yhdessä voimme miettiä, olisiko kyse vakituisesta työstä vai kesäloman sijaisuudesta.

Etsimme joukkoomme C-kortillisia kuljettajia jakeluliikenteeseen Keski-Suomen alueelle. Työ on päivätyötä ja viikonloput ovat vapaita. Työvuoroja on kaksiviikkojaksossa 8-9.

Tarjoamme TES:n mukaisen palkan lisineen ja pekkasineen, vähintään kahdeksi viikoksi etukäteen suunnitellut työvuorot, työvaatteet ja -kengät, kattavan työterveyshuollon, perehdytyksen tehtävään, työnantajan järjestämät jatkokoulutuspäivät, joukon ammattikuljettajia työkavereiksi sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut työsuhteesi ajaksi.

Sinulta edellytämme ammattipätevyyden voimassa oloa, kokemusta kappaletavarakuljetuksista, asiakaspalveluasennetta, taloudellista ja turvallista ajotapaa, kuormankäsittelylaitteiden hallintaa ja ennen kaikkea työteliästä asennetta.

ADR-ajoluvan ja työturvallisuuskortin voimassaolot katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 henkilöstöpäällikkö Hanna Vainio puh. 040 5113722 tai kuljetuspäällikkö Tuomas Sahlberg puh. 0400 395850.

Haku alkaa ja päättyy
Logo

Jakeluautonkuljettaja, Jyväskylä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!