Järjestelmäasiantuntija

Sähköä näpeissä ja virtaa sormenpäissä? Tule työskentelemään kanssamme

Järjestelmäasiantuntija

Kaipaamme vahvistusta Vaasan Sähkön järjestelmäkehityksen tiimiin, jossa pääset tuomaan osaamistasi toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) kehitykseen ja ylläpitoon. Oletko tavoitehakuinen ammattilainen, joka palaa halusta tuottaa uusia ratkaisuja ja kehittää toimintaamme? Tässä roolissa kehitysmyönteisellä ja innokkaalla tekijällä on erinomainen mahdollisuus työskennellä järjestelmänkehityksen parissa sekä laajentaa omaa osaamistaan liiketoiminnan järjestelmäkehittämisessä.

Tähän tehtävään kaipaamme rohkeaa ja ratkaisukeskeistä tekijää, joka tulee toimimaan Vaasan Sähkön toiminnanohjausjärjestelmän teknisenä pääkäyttäjänä ja projektin johtajana. Tehtävässä olet järjestelmän toimittajan yhteyshenkilö, hallitset käyttöoikeuksia sekä toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen asiantuntijoiden kanssa järjestelmän kehitykseen liittyen. Yhdessä järjestelmän muiden pääkäyttäjien kanssa kehitätte prosesseja mahdollisimman sujuviksi paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Pääset osallistumaan myös järjestelmän testaukseen ja käyttöönottoon sekä yleensäkin konsernin järjestelmien kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta järjestelmäkehityksestä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sillä tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän energiamaailman eturivistä, jossa kädenjälkesi tulee näkymään.

Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja arjessa. Tunnistatko sinä niistä myös itsesi? Me tarjoamme sinulle sopivasti haastetta sekä motivoivan ja positiivisen työyhteisön.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat esihenkilösi Topias Katajamäki, puh 040 182 3660. Soittoaika arkipäivisin klo 15.30-16.30 ja MPS:n konsultti Aliina Lehtimäki, puh 020 746 9439. Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 28.11. mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Vaasan Sähkö Oy

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Meille on tärkeää tehdä ilmastoteoista mahdollisimman yksinkertaisia asiakkaillemme. Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme uusilla tuotteilla ja palveluilla, jotka mahdollistavat pienemmän hiilijalanjäljen. Haemme joukkoomme nyt sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista.  

Sijainti: Kirkkopuistikko 0, Vaasa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!