Järjestelmäasiantuntija

 

Oletko sinä Senaatin uusi järjestelmäasiantuntija?

Järjestelmäasiantuntijan tehtävänä on toimia Senaatti-kiinteistöjen älykkään automaation asiantuntijana Senaatti-konsernin ICT-palveluissa. Olet liiketoimintalähtöinen ICT-ammattilainen. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Järjestelmäasiantuntijan tehtävänä on toimia Senaatti-kiinteistöjen liiketoimintaa tukevien järjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävissä.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.         
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

 

Järjestelmäasiantuntijana tehtävänäsi on tukea liiketoiminnan kehitystä omalla vahvalla järjestelmäkehitysosaamisellasi. Olet keskeisessä roolissa ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hyödyntämisen edistämisessä. Vastaat ratkaisujen suunnittelusta yhdessä liiketoiminnan kanssa ja osallistut toteutuksiin asiantuntijana. Lisäksi vastaat toteutusten jatkokehityksestä ja järjestelmätoimittajien ohjauksesta.

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä.

 

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, jos sinulla on

  • soveltuva yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto
  • näyttöä ohjelmistorobotiikan toteuttamisesta
  • kokemusta liiketoiminnan kanssa toteutetuista projekteista
  • kokemusta toimittajaohjauksesta positiivisella otteella.

Arvostamme myös UiPath -teknologian tuntemusta, ohjelmointiosaamista ja kokemusta tekoälysovelluksista ja -toteutuksista. Olethan vuorovaikutustaitoinen ja aikaansaava työskentelyotteeltasi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Heikki Heinonen, p. 040 410 4014 (soittoajat 13.1. klo 13-14, 17.1. klo 10-11 ja 26.1. klo 12-13).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 30.1.2023.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Logo

Järjestelmäasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!