Järjestelmäasiantuntija

MPY:n liiketoiminnan kasvaessa etsimme uusia työkavereita joukkoomme.

MPY on enemmän kuin kumppani. Meillä pääset työskentelemään aidosti merkityksellisissä projekteissa mm. suurissa asiakasverkkototeutuksissa, operaattoritason verkon laajentamisessa sekä teknologiakehityksessä. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

 

Hae meille, järjestelmäasiantuntija

Haemme kokenutta IT-järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävänäsi on ylläpitää, kehittää ja suunnitella MPY:n tietojärjestelmiä. Ylläpidät ja kehität MPY:n hosting-palveluita ja verkonvalvontaympäristöjä. Palvelumme toimivat pääasiassa Linux-ympäristöissä.

Työskentelet osana kokenutta asiantuntijatiimiä, joka on tukena työssäsi. Jaat tietoa aktiivisesti myös itse ja pystyt tuottamaan selkeää dokumentaatiota. Asiantuntijatiimi työskentelee aktiivisesti yhteistyössä MPY:n muiden yhtiöiden toimintojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia keskeisessä roolissa palveluidemme kehittämisessä ja kasvaa ammatillisesti erilaisten järjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Tehtävä rakentuu myös sinun osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Olemme myös taitavia soveltamaan parhaita käytäntöjä etätyöhön ja virtuaalisten, maantieteellisesti hajallaan olevien tiimien johtamiseen, joten voit tehdä töitä asuinpaikkakunnastasi riippumatta. Välillä on fiiliksen takia kuitenkin kiva nähdä kasvotusten. Sijaintikuntamme ovat Vantaa, Oulu, Mikkeli, Kuopio, Tampere, Joensuu, Kouvola ja Ylivieska.
 

Arvostamme osaamista ja kokemusta seuraavilta osa-alueilta:

  • Hosting-palveluiden ylläpito ja suunnittelu
  • Linux-ympäristöt
  • Open source-valvontatuotteet
  • Ohjelmistorajapinnat
  • Ohjelmointi-/Script -osaaminen

Toivomme sinulta:

  • 5-10 vuoden kokemusta Linux-ympäristöjen ylläpidosta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat. Kannustamme sinua hyödyntämään monipuolisia koulutusratkaisujamme esimerkiksi palkitsemalla sertifikaattien suorittamisesta. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2023. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön, Eemeli Kohvakkaan, puhelimitse 0440190266 tai sähköpostitse eemeli.kohvakka@mpy.fi

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Järjestelmäasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!