JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Etsimme Energiapalvelut -tiimiin JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA osallistumaan mittaustiedonhallinnan tietojärjestelmätehtäviin. Tehtävä on uusi ja alkuun määräaikainen vuoden 2022 loppuun saakka.

Sujuvasti toimivat järjestelmät ovat toimintamme kulmakivi. Energiapalvelut -tiimin tärkeänä vastuuna on turvata sähkönsaanti verkkoalueellamme. Tiimi on mukana aina mittareiden asentamisen tuesta mittaustiedon päätymiseen tietojärjestelmiin ja Datahubiin. Tiimi pitää huolen siitä, että mittareilta tuleva tieto on oikeanlaista ja saatavilla oikeassa paikassa. Kehittämme myös datanhallintaan liittyviä sovelluksia, jotta mittareilta kerättävästä tiedosta saataisiin mahdollisimman paljon irti niin asiakkaillemme, sähkön myyjille kuin meille Elenialle verkkoyhtiönä. 

Järjestelmäasiantuntija on mukana varmistamassa, että data päätyy järjestelmistä oikein tietojärjestelmiin. Tehtävässä vastaat mittaustiedonhallintajärjestelmän ja siihen liittyvien integraatioiden toimivuudesta sekä kehittämisestä. Ajoittain tarve on myös osallistua mittaustiedon järjestelmän ylläpitotehtäviin.

 

Oikean osaajan tunnusmerkit

Etsimme vahvoilla viestintätaidoilla varustettua itseohjautuvaa tiimikaveria. Olet tottunut käyttämään erilaisia tietojärjestelmiä ja sinulla on ymmärrystä tietojärjestelmäintegraatioista. Tehtävän haltuun ottoa tukee kyky ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja syy-seuraus -suhteita.

Toimit osana teknisesti suuntautunutta ja palveluorientoitunutta tiimiä. Toivomme, että olet tutkintotaustaltasi teknistä alaa tunteva Tradenomi, AMK-insinööri tai DI ja olet kartuttanut jonkin verran työelämäkokemusta. Tehtävässä menestymistäsi tukee, että omaat jo ennalta ymmärrystä tietojärjestelmäkehityksestä, tietokannoista, integraatioista ja pilvipalveluista.

 

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Maailmamme ei ole valmis vaan sähköisten palveluidemme ja käyttämiemme sovelluksien jatkuva kehittäminen tuo tehtävässä kiinnostavia haasteita. Meillä pääset rohkeasti kokeilemaan kykyjäsi sekä kasvattamaan osaamistasi käytännössä ylläpidon ja järjestelmäkehityksen laaja-alaiseksi osaajaksi. Teemme työmme nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen joustavin ratkaisuin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella.

 

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta mielellämme! Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 19.9.2021 oheisen hakulinkin kautta. Jos jokin jäi mietityttämään, niin rekrytoiva esihenkilö Päivi Hirvojärvi (p. 050 482 8103) vastaa kysymyksiisi. Tavoitat Päivin klo 12-13 välillä joko 10.9. tai 17.9.

>> Hae tähän työpaikkaan <<

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen työsuhde vuoden 2022 loppuun saakka.

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Sijainti: Patamäenkatu 7
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!