Järjestelmäasiantuntija

 

Oletko sinä Senaatin uusi järjestelmäasiantuntija?

Senaatin Digitaaliset palvelut- ja tiedonhallintayksikkö etsii toimitilavuokrauksen järjestelmäasiantuntijaa. Senaatti-konserni tuottaa toimitilaympäristöjä valtionhallinnon asiakkaille. Senaatti-konsernissa vuokrauksen perusjärjestelmä on Koki. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Järjestelmäasiantuntijan tehtävänä on toimia Senaatti-kiinteistöjen liiketoimintaa tukevien järjestelmien ylläpito- ja tukitehtävissä.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.         
  3. Pääset mukaan luomaan valtionhallinnon työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden vaikuttaa kiinteistöalan ja uusien työnteon tapojen kehitykseen.

 

Tehtävänäsi on toimia Kokin pääkäyttäjänä ja tukea senaattilaisia Kokin käytössä. Osallistut järjestelmän kehityspakettien suunnitteluun, määrittelyyn ja testaukseen. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat.

 

Tarjoamme sinulle joustavat työajat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän toimipiste sijaitsee Helsingissä.

 

Hae meille järjestelmäasiantuntijaksi, jos sinulla on

  • hyvät tiimityövalmiudet ja hyvä paineensietokyky
  • kokemusta Kokin tai muun toimitilavuokrauksen järjestelmän käytöstä
  • kokemusta järjestelmien kehittämisestä.

Arvostamme kokemusta toimitilavuokrauksen ja vuokraustilanteenhallinnan työkaluista sekä valtion vuokrajärjestelmästä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Heikki Heinonen, p. 040 410 4014 (soittoajat 13.1. klo 13-14, 17.1. klo 10-11 ja 26.1. klo 12-13).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 30.1.2023.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Helsinki
Logo

Järjestelmäasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!