Järjestelmäinsinööri, datalinkkituote

Oletko kiinnostunut kehittämään huippuluokan tietoliikennejärjestelmää ilmailukäyttöön?

 

Etsimme nyt Patrialle Tampereelle

JÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ DATALINKKITUOTTEEN KEHITYSTIIMIIN!

Tulet osaksi CANDL-kehitystiimiä, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa datalinkkijärjestelmäratkaisua mm. lentävien alusten operointiin. 

Voisitko sinä olla CANDL-tuotteen uusi järjestelmäinsinööri? Kenties, jos voit ruksia nämä seikat omalta kohdaltasi:

  • Langaton tiedonsiirto on lähellä sydäntäsi
  • Tykkäät työskennellä hw/sw-rajapinnassa ja sinulla on jonkinlainen ymmärrys niin laitteisto- kuin ohjelmistopuolestakin
  • Olet työskennellyt järjestelmätasolla vaatimustenhallinnan ja/tai testauksen parissa aiemmin
  • Pidät monipuolisesta työnkuvasta, jossa saat vapautta, vastuuta ja mahdollisuuden edetä ja kehittyä työssä
  • Kommunikoit työssäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin

 

Järjestelmäinsinöörinä keskityt ennen kaikkea tuotteen vaatimustenhallintaan sekä testausvaiheeseen. Määrittelet tuotevaatimukset asiakkaan tarpeista käsin ja rakennat niistä linkin tuotteen integraatio- ja verifiointivaiheisiin asti. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäällikön, laitteistovastaavan ja ohjelmistovastaavan kanssa. Työskentelet osana noin 15 hengen tiimiä, jossa mielipiteesi on tärkeä ja pääset vaikuttamaan asioihin. Järjestelmiemme on toimittava vaativissa olosuhteissa moitteettomasti ja tuotteiden elinkaaret ovat pitkiä, joten korkea laatu on meille tärkeää.

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.patriagroup.comviimeistään 20.6.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit. 

Jos haluat keskustella tehtävänkuvasta tai rekrytoinnista tarkemmin, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!