Järjestelmäinsinööri, RF-sensorijärjestelmät

Patria Systemsin tutkimuspalveluiden kysynnän kasvun myötä jatkamme asiantuntijajoukkomme vahvistamista monipuolisilla osaajilla. Patrian menestys kansainvälisessä puolustusteollisuuden tutkimustoiminnassa perinteisen tuotekehityksen ja kotimaan tutkimustoiminnan lisäksi mahdollistaa mielenkiintoisten työtehtävien tarjoamisen sensoriteknologioista kiinnostuneille asiantuntijoille.
 

  

Etsimme nyt Tampereelle

JÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ RF-SENSORIJÄRJESTELMIEN KEHITYKSEEN

Järjestelmäinsinöörin roolissa osallistut tutka- ja radioteknisten valvontajärjestelmien kehitystyöhön laitteiston, kenttätestauksen ja protoilun puolella. Nyt tarjolla olevassa tehtävässä keskitytään asiakasrahoitteisiin tutkimus- ja kehitysprojekteihin, joissa toteutetaan asiakastarpeisiin järjestelmäkokonaisuuksia. Työtehtäviin liittyy kenttätestausratkaisujen suunnittelua ja organisointia, pitkälle vietyä protoilua sekä erilaisten teknisten ratkaisujen ideointia ja dokumentointia. Nyt haettavan roolin erityspiirteenä on kenttätestaustoiminnan sekä erinäköisten teknisten mittaus- ja demotilaisuuksien toteuttaminen.

Työssä pääset hyödyntämään monipuolisesti insinöörishenkistä luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoa. Niiden lisäksi tarvitset pohjatietoja joko HW-suunnittelusta, elektroniikasta tai RF-elektroniikasta. Teknisen koulutustaustan lisäksi arvostamme aktiivista asennetta ja innokkuutta lähteä kentälle testaamaan järjestelmiä vaihtelevissa olosuhteissa. Tehtävä voi sisältää myös droonien parissa työskentelyä.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 26.9.2021 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, ulla.kauppi@eezy.fi tai puhelimitse 0504661062.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Patria

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Sijainti: Hatanpään valtatie 30
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!